Un apartament modern si plin de culoare

Se iau 85 de metri patrati lipsiti de personalitate, se adauga cu grija, in doze rezonabile, culoare intensa si tonuri neutre, linii riguroase si elemente care respecta doar geometria naturii, influente masculine si tuse feminine. Rezultatul? O casa a echilibrului.

Cand arhitectul Hamid Nicola Katrib a preluat acest proiect, apartamentul abia fusese „incheiat”, fara finisaje si dotari. Era, de altfel, prima locuinta, dintr-un complex de blocuri noi situate pe Splai, care intra deja pe mana proprietarului. Fadi Hammoud, om de afaceri libanez, instalat de multi ani in Romania si casatorit cu o romanca, era prea ocupat pentru a-si asuma supervizarea amenajarii. Asa ca a apelat la arhitectul pe care il cunostea si in care avea incredere.

Au urmat 3 luni de planuri, modificari, executie centimetru cu centimetru, vizite pe santier, probleme mici si satisfactii mari. In final, a rezultat un apartament sub semnul armoniei, cu un hol primitor, living si dining care comunica liber, o bucatarie spatioasa se­parata de dining printr-un perete din sticla mata, un dormitor, dressing, doua bai si doua balcoane mari. Suficient pentru nevoile unui cuplu care iubeste confortul.

Cand a inceput proiectul, apartamentul era abia finalizat, fara finisaje de niciun fel, fara instalatia de iluminat sau dotarile sanitare. Pe scurt, un teren viran care astepta sa prinda viata.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration