ELLE îți aduce în iunie o copertă fresh, cu o protagonistă tonică și plină de energie: Luana Genevieve. În plus, afli din revistă ce piese stylish te pot însoți cu succes în toate escapadele verii și ce nuanțe vibrante și texturi metalice de machiaj se vor potrivi perfect cu bronzul de vară. Și nu uita să citește câteva conversații cu artistul Marius Bercea, muziciana Mădălina Pavăl și scriitoarea Kaliane Bradley.
100ml frisca lichida din lapte integral, neindulcita
5 linguri de miere
Intr-un bol mediu, bateti crema de branza cu un tel. Cu ajutorul unui mixer, bateti frisca pana ce se intareste, apoi adaugati mierea si incorporati-o.
Adaugati apoi treptat frisca peste crema de branza si amestecati cu telul, cu miscari de sus in jos.
Pentru asamblare:
Cu ajutorul unui cutit zimtat, taiati blatul pe orizontala pentru a obtine doua sau trei blaturi mai mici.
Asezati primul blat pe platoul pe care il veti servi, apoi ungeti cu o treime din crema obtinuta.
Procedati in acelasi fel cu cel de-al doilea blat.
Odata ce l-ati asezat pe al treilea, puteti fie sa-l ungeti cu ultimul strat de crema ca si pe cele precedente sau sa il decorati cu ajutorul unui pos de ornat.