Aspiratoare practice si moderne de la Zelmer

Aspirator Clarris 2750

Noul Clarris Twix de la Zelmer este un aspirator ce poate functiona atat in modul traditional, cat si fara sac.

Este un model de mici dimensiuni, dar are cu motor de 1800W, control digital, filtru HEPA, 6 m de cablu si o multitudine de accesorii care faciliteaza aspirarea. Este un aparat usor de doar 5.2 kg, facil de manevrat si depozitat. Modul dual de functionare rezolva dilema optarii la cumparare pentru un aspirator traditional sau pentru cel fara sac.
Pret in magazinele Altex 339 lei

Aspirator Aquawelt 919.0SP

Zelmer recomanda noul aspirator multifunctional Aquawelt de la Zelmer – curatenia de fiecare zi poate deveni chiar amuzanta, mai ales daca folosim un aspirator cu sac Safbag anti-alergic pentru spalarea covoarelor si tapiteriei sau aspirarea lichidelor varsate!

Aspiratorul Aquawelt asigura de asemenea o calitate deosebita a aerului suflat datorita sistemului modern cu 4 trepte de filtrare Aceasta inseamna ca nu avem de ce sa ne facem griji in legatura cu praful sau insectele mici atat de periculoase pentru persoanele alergice.

Aquawelt este dotat, de asemenea, cu motor Eco-Power care garanteaza eficienta maxima a curateniei si reducerea consumului de energie. Un compartiment special pentru duzele mici de aspirare, cele care permit curatarea chiar si in cele mai inguste locuri, reprezinta de asemenea un avantaj al noului tip de aspirator de la Zelmer.

Pret in magazinele Domo 799 lei
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration