Air Wick Motion cu senzor de miscare

Gama Air Wick Freshmatic Motion ofera un produs premium, inovativ dotat cu senzor de miscare, care elibereaza parfum suplimentar pentru a oferi mai multa prospetime exact atunci cand e nevoie.

Air Wick  Motion cu senzor de miscare

Incerci de fiecare data sa–ti oferi tie si familiei tale o atmosfera placuta, relaxanta, parfumata.

Pentru a asigura o atmosfera placuta si parfumata noua gama Air Wick Freshmatic Motion se asigura ca in locuinta ta este mereu o atmosfera primitoare si mentine controlul permanent al prospetimii aerului datorita noului senzor de miscare ce elibereaza parfum suplimentar atunci cand este necesar.

Cu parfum de frezie si iasomie, fresh waters si levantica, Air Wick Freshmatic Motion va fi alegerea potrivita pentru caminul tau, mai ales cand toata familia este acasa.

Noua gama Air Wick Freshmatic Motion beneficiaza de variantele Freshmatic Max si Freshmatic Compact fiind potrivit pentru fiecare spatiu al casei tale. Aditional celor 3 intervale de pulverizare automate, Air Wick Freshmatic Motion pulverizeaza parfum si cand miscarea este detectata de senzor. La detectarea miscarii este eliberat parfum aditional intervalului setat, si pentru urmatoarele 2 pulverizari acest interval va fi injumatatit.
Senzorul de miscare poate fi activat/dezactivat din butonul on/off.

Pret recomandat:
45 lei pentru Max Motion – Air Wick Freshmatic
30 lei pentru Compact Motion – Air Wick Freshmatic
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration