Trendurile 2012 in hairstyling, propuse de Wella Professionals

Wella Professionals aduce in scena trendurile in coafura pentru 2012. Patru concepte. Patru tipologii. Patru interpretari. Blaze, Grace, Celeste si Roxy sunt expresii ale creativitatii si inovatiei. O imagine futurista a hairdesign-ului.
 

Blaze sau femeia fatala. Este un trend caracterizat de contrast si definire, expresia unei pasiuni arzatoare. Tunsoarea este scurta cu taieturi ascutite si indraznete. Colorarea mizeaza pe contrast. Se vor regasi in el, femeile care isi reinventeaza permanent pasiunea pentru sine.

Grace traduce prin intermediul hairstyling-ului muza moderna. Exprima sclipire, simplitate si rafinament. Iata de ce parul capata nuante aurii. Trend-ul este inspirat din stralucirea si puritatea naturii. Se adreseaza femeilor care iubesc sa fie in centrul atentiei si care intotdeauna aleg ce este cel mai bun.

Celeste este vizionara. Translucida. Pura. Rece. Pare o frumusete imprumutata dintr-o alta lume. Are un aer misterios, este perfectionista si futurista.

Roxy atrage toate privirile. Este extroverta, indrazneata si intepatoare. Trend-ul se inspira din cultura de club underground. Acesta este motivul pentru care femeia care il va adopta va fi in centrul atentiei. Fiecare miscare a sa este o declaratie si fiecare pas taie rasuflarea celor din jur.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty