(P) ZERO Celulită este ținta pentru vara 2021? Îndeplinește-ți obiectivul cu VelaShape III: cea mai eficientă tehnologie de remodelare corporală

Vara înseamnă plajă, deci costum de baie. Vara înseamnă și outfit-uri mai lejere, care lasă la vedere picioarele, uneori coapsele sau abdomenul. Pentru noi, femeile atente la imaginea socială, pregătirile încep odată cu primele zile de primăvară!

(P) ZERO Celulită este ținta pentru vara 2021? Îndeplinește-ți obiectivul cu VelaShape III: cea mai eficientă tehnologie de remodelare corporală

Și pentru că nu întotdeauna metodele clasice de slăbire funcționează cum ne dorim, lăsând în urmă porțiuni de unde grăsimea pur și simplu refuză să se disipe sau în care inestetica celulită devine vizibilă, apelăm la terapii estetice pentru ajustările necesare.

La ALTO Studio atenția specialiștilor în estetică se concentrează pe aceste zone, folosind metode non-invazive de remodelare corporală. Unul din aliații de bază este Velashape III – un echipament proiectat pentru eficiența și confortul tratamentelor non-chirurgicale de slăbire, de diminuare a celulitei și tratare a laxității cutanate. Acesta vine cu protocoale detaliate bazate pe studii clinice extinse pentru fiecare problematică pe care o tratează, și are certificări CE pentru remodelare corporala și FDA pentru reducerea circumferinței în zona abdomenului și coapselor.

Pentru ca Velashape III original este proiectat pentru rezultate certe și eficiență, are manipoli dedicați pentru cele două direcții majore – slăbire și celulită – și un mix de tehnologii complexe care lucrează sinergic în beneficiul tău. Tocmai de aceea, este o terapie-cheie a conceptului 3D Sculpt original ALTO Studio, care  potențează acțiunile specifice de îmbunătățire a stilului de viață vizând slabirea din zona de nutriție și a excercițiilor fizice, prin planuri terapeutice personalizate cu procedurile estetice non-invazive de remodelare corporală.

VelaShape III este creat pentru confortul tău și se constituie în cea mai eficientă și sigură metodă de diminuare non-invazivă a celulitei, disponibilă în prezent pe piața națională și internațională de estetică corporală. Prin utilizarea în tandem a radiofrecvenței, luminii infraroșii, tehnologiei vacuum și – în cazul tratamentelor anticelulitice – a masajului, VelaShape 3 stimulează activitatea fibroblastelor, remodelând astfel matricea extracelulara și reducând circumferința zonei tratate. Fibroblastele sunt celulele speciale, ce joaca un rol-cheie în producția de colagen și elastină.

Tehnologiile Integrate în VelaShape III:

 • Lumina infraroșie – încălzește țesutul la nivel superficial, pentru scurtarea timpului de pre-tratament;
 • Radiofrecvența bipolară – încălzește țesutul până la 20 mm adâncime, stimulând activitatea fibroblastelor;
 • Tehnologia vacuum – atrage ușor în aplicator zona de tratament, expunând-o astfel la efectele benefice complete ale celorlalte tehnologii Velashape;
 • Masajul cu role mecanice – stimulează drenajul limfatic și acționează pentru recăpătarea flexibilității septurilor conjunctive, a căror rigidizare este preponderent vinovată de aspectul de coajă de portocală'.

Combinarea celor patru tehnologii rezultă în supraîncălzirea adipocitelor, a fibrelor de colagen și a țesutului din jurul acestora, așa că, pe lângă efectele garantate de tratament, rezultatele VelaShape III îmbunătățesc circulația, metabolismul celular, stimulează neocolageneza (refacera colagenului și elastinei) și drenajul limfatic.

Care sunt Avantajele Terapiei cu VelaShape III? 

Spre deosebire de alte tehnologii de remodelare corporală non-invazivă, VelaShape III îți oferă o serie de avantaje distincte, dintre care cele mai importante sunt:

 • Tratamentul este rapid, o ședință completă durează între 20 și 45 de minute;
 • Rezultate garantate, vizibile chiar și după prima ședință;
 • Tratamentul este complet non-invaziv, relaxant și plăcut;
 • Siguranță totală, aparatul VelaShape III deține aprobare FDA pentru scădere în centimetri;
 • Tehnologia Elos – cea mai avansată abordare a problemei celulitei în mod non-invaziv;
 • Mai multe beneficii cu un singur tratament: în afară de diminuarea celulitei, tratamentul cu VelaShape III ajută și la slăbire în centimetri, la îmbunătațirea circulației și la tonifierea generală a zonei de tratament.
 • VelaShape III este terapia ideală pentru o abordare sinergetică, funcționând perfect atunci când este combinată cu un stil de viață sănătos.

Celulita poate aparea din numeroase cauze, dar acum ai o armă redutabilă în lupta împotriva ei. ZERO celulită' nu mai este doar un slogan lipsit de conținut, ci a devenit o posibilitate reală cu VelaShape III. Slăbirea în circumferință și cea localizată sunt probleme care și-au găsit și ele rezolvarea odată cu apariția acestui echipament. Tehnologiile sale avansate garantează rezultate excelente, în special în contextul terapiilor combinate de Remodelare 360 și 3D Sculpt, originale ALTO Studio București.

Dupa o serie completă de tratament, pe lângă diminuarea clară a celulitei, vei observa reducerea laxității pielii, precum și refacerea texturii și revitalizarea acesteia. Mai mult, există și un efect de tonifiere musculara în zona de tratament, datorită efectului masajului.

La centrul de estetică de tip boutique ALTO Studio , aflat într-o locație distinsă dintr-o zonă rafinată și ușor accesibilă a Bucureștiului, cu un ambient luxos dotat cu tehnologiile cele mai eficiente, găsești  o echipă pregătită să înțeleagă și să răspundă nevoilor și exigențelor tale în îngrijirea completă a tenului și remodelarea corporală neinvazivă.


Programează-te pentru  o sesiune de evaluare și diagnoză cu specialistul în estetică! Acesta îți va propune un plan terapeutic personalizat, etapizat, ale cărui rezultate le va monitoriza prin reevaluări periodice, asigurându-se că beneficiezi de răsfațul și eficiența experienței ALTO Studio.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty