(P) Spune stop căderii părului cu Cadu-Crex

Te confrunți tot mai des cu căderea părului ? Ai încercat toate remediile naturiste și toate produsele care îți promiteau îmbunătățiri, însă rezultatul nu a fost cel așteptat? Atunci e timpul să descoperi noul tratament dermatocosmetic Cadu-Crex, care îți va oferi un păr sănătos și îți va readuce încrederea în tine.

(P) Spune stop căderii părului cu Cadu-Crex

Continui să te confrunți cu căderea părului, deși ai încercat toate remediile naturiste și toate produsele care îți promiteau îmbunătățiri? E momentul să descoperi noul tratament dermato-cosmetic Cadu-Crex, care îți va oferi un păr puternic și îți va readuce încrederea în tine.

Cu toții ne dorim un păr frumos și sănătos pentru cât mai mult timp. Din păcate, însă, îmbătrânirea, stresul, poluarea, procedurile chimice sau termice repetate, dezechilibrele hormonale sunt doar câțiva dintre factorii care periclitează sănătatea părului nostru. Nu îi putem controla în totalitate, însă mulțumită cercetărilor științifice și tehnologiei, acum există și produse de calitate, concepute special pentru a preveni și a ajuta la stoparea căderii părului. Nu mai e nevoie să umpli raftul din baie cu o sumedenie de soluții sau să investești în produse miraculoase care promit că vor rezolva problemele părului tău peste noapte.

Cercetătorii Labo au creat pentru tine tratamentul dermato-cosmetic Cadu-Crex ce conține într-o singură fiolă substanțele necesare pentru a ajuta la stoparea căderii părului și stimularea creșterii firelor noi de păr. În plus, viziunea lor se bazează pe trei principii esențiale, care reprezintă elementele cheie pentru a împiedica căderea părului: tehnologia transdermică, îngrijirea insulelor foliculare și recreşterea firelor de păr.

Există anumite substanțe active care ajută la stoparea căderii părului precum hidroxiprolina, acidul aspartic, activatorul enzimatic și taurina. Iar toate aceste ingrediente se regăsesc în compoziția noului tratament dermato-cosmetic Cadu-Crex. Hidroxiprolina și acidul aspartic sunt doi aminoacizi care ajută la elasticizarea pereților foliculului, stimulează celulele din structurile țesutului  conjunctiv și favorizează sinteza fibrelor proteice, în special a colagenului și a elastinei, dar susțin, în același timp, și îmbunătățirea și normalizarea țesutului  conjunctiv care înconjoară și sprijină foliculul.

Activatorul enzimatic este o altă substanță esențială pe care trebuie să o folosim pentru a preveni și ajută la stoparea căderii părului. Acesta ajută la întărirea legăturilor dintre rădăcina firului de păr și folicul, iar prin activarea enzimelor speciale – transglutaminazele – declanșează un proces de legare încrucișată între proteinele structurale care întăresc ancorarea firului de păr de locul său de creștere. Cel din urmă ingredient, taurina, ajută la contracararea efectului dăunător asupra foliculului.

Noul produs Cadu-Crex are la baza revoluționara tehnologie transdermică, cu ajutorul căreia substanțele active reușesc să acționeze în profunzimea scalpului. Tehnologia transdermică se bazează pe utilizarea moleculelor active cu o greutate moleculară mică, a căror capacitate de penetrare transcutanată este testată prin celule Franz, și în prezența amplificatorilor sau facilitatorilor de penetrare, adică substanțe care pot ajuta moleculele active să penetreze stratum corneum al scalpului, deosebit de dens.
Un alt principiu care stă la baza tehnologiei transdermice constă în folosirea promotorilor de absorbție precum pentilen glicol, decilen glicol și caprilil glicol, care deschid căi pentru moleculele active, favorizându-le pătrunderea adâncă la nivelul scalpului în foliculii de păr, contracarând astfel pierderea părului.

O altă inovație care stă la baza noii formule Labo o reprezintă moleculele brevetate ale complexului insulelor foliculare capilare. Insulele foliculare capilare reprezintă cea mai mare parte a podoabei capilare, dar tind să se diminueze odată cu subțierea firului de păr. Foliculii capilari singulari reprezintă 30-40% din cantitatea totală a părului, pe când insulele foliculare capilare reprezintă cea mai mare parte a bogăției capilare, în medie, 60-70% din cantitatea totală de păr.

Amestecul de substanțe active din brevetul pentru insulele foliculare capilare contribuie la păstrarea condițiilor fiziologice optime ale componentelor insulei foliculare capilare, astfel încât să contracareze desprinderea prematură a firelor de păr.

Noul tratament dermato-cosmetic Cadu-Crex, nu numai că ajută la stoparea  căderii părului, dar ajută și la regenerarea acestuia cu ajutorul ingredientelor de bază Crescina Re-Growth. Astfel că, te vei putea bucura de un păr mai bogat și mai puternic după o cură de minimum două luni.

Cadu-Crex se adresează atât bărbaților,  cât și femeilor care se confruntă cu căderea sau rărirea părului, fiind o soluție recomandată în combaterea acestor probleme. Fiolele de 3,5 mililitri sunt disponibile în cutii de câte 20 sau 40 de flacoane, iar specialiștii Labo recomandă utilizarea unei fiole pe zi, timp de cinci zile consecutive, pe o durată de două luni pentru reducerea rapidă a căderii părului și stabilizarea rezultatului. În acest timp, scalpul își va relua ciclurile naturale de creștere a părului.

În urma studiului realizat de către „Institutul pentru piele și evaluarea produsului Dr. Luigi Rigano' din Milano, persoanele testate au remarcat o reducere semnificativă a căderii părului, dar și un păr mai puțin gras. Procentual, 89,32% dintre ele au observat după două luni o rezistența mai mare a părului, e iar 49,72% s-au bucurat de o cantitate mai mică de păr pierdută.

 Află mai multe despre tratamentul dermato-cosmetic Cadu-Crex pe pagina de Facebook Crescina Romania.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din beauty