(P) Colorarea părului: de la cremă, la gel

Primăvara, toate simțim nevoia unei schimbări de look; tipic! Dacă marșezi pe păr și te gândești să te nuanțezi altfel, încearcă vopseaua permanentă sub formă de gel #PureColor de la Schwarzkopf.

(P) Colorarea părului: de la cremă, la gel

Este mereu loc de mai bine! Specialiștii Schwarzkopf lansează un produs inovator pentru colorarea părului și anume o vopsea permanentă sub formă de gel, mai ușor de folosit decât o vopsea obișnuită, din mai multe motive: se aplică cu ușurință, nu curge, nu pătează pielea capului și se clătește mai rapid. De fapt, datorită texturii compacte și stabile a gelului, întreaga operațiune devine mai facilă!

Schwarzkopf a creat această gamă de vopsea de păr sub formă de gel, #Pure Color, în special, dar nu exclusiv, pentru fetele din generația millenials, care au așteptări mari de la orice produs cumpărat – pe lângă textura specială, #Pure Color deține o formulă pe bază de îngrediente naturale.

Colorarea părului: extracte naturale

Cine nu îți dorește o vopsea de păr cu extracte naturale? Cu cât mai multe, cu atât mai bine! #Pure Color deține ingrediente hidratante precum extractul de cactus, care asigură o infuzie de vitamina E, aloe vera, cu acțiune calmantă, și ulei de jojoba, care imprimă părului alură și suplețe. Aceste extracte naturale hidratează intensiv firul de păr, care devine mai strălucitor și mai ușor de pieptănat.

În plus, noua gamă #Pure Color se bazează pe tehnologia Aquaxyl, derivată din zahăr, pentru a capta și sigila moleculele de apă în textura delicată a părului, oferind cu 52% mai multă hidratare față de părul decolorat.

Nuanțe de păr actuale

Există 20 de nuanțe luminoase pentru colorarea părului, de la Baby Blond, la Roșu Zmeură sau Negru Afină. Oferind strălucire și intensitate de lungă durată – datorită utilizării inteligente a moleculelor de culoare –, tehnologia #Pure Color pigmentează fiecare strat al părului. Și, am uitat să îți spun că miroase bine, gelul colorant având note de vanilie, zmeură, pepene galben și chihlimbar. Deci, tu ce nuanță alegi, în primăvara asta?

Inspiră-te urmărind video-ul de mai jos!

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty