Gene seducatoare – sfaturi practice de la specialisti

Genele povestesc lumii intregi despre tine, pentru ca iti umbresc ferestrele sufletului. Le fluturi atunci cind vrei sa convingi, privesti printre ele cind vrei sa seduci si le impreunezi atunci cind visezi…
Fotografii: Marius Baragan.
Machiaj: Alexandru Abagiu, make-up artist oficial L’Oréal Paris.
Beauty editor: Lavinia Gogu.
 

Orice suflet de femeie isi doreste milioane de gene. Adica… gene de milioane. De aceea, i-am cerut lui Alexandru Abagiu, make-up artist oficial L’Oréal Paris, citeva sfaturi practice despre cum le putem obtine.
 

1 „Din punctul meu de vedere, mascara este must-have-ul absolut din poseta oricarei femei pe parcursul zilei, pentru ca, indiferent de momentul in care este folosita, aceasta va conferi un plus de intensitate si seductie privirii. Creeaza un volum spectaculos si ofera gene alungite si separate cu precizie”, spune Alexandru Abagiu, make-up artist oficial L’Oréal Paris.
 

2 „Sint sigur ca visul oricarei femei este sa aiba cele mai frumoase gene: lungi, arcuite si bine definite. As putea sa scriu o carte numai despre cit de importanta mi se pare mascara pentru machiaj. Iti recomand sa aplici produsul atit pe genele superioare cit si pe cele inferioare, pentru a intensifica privirea si pentru a crea contrastul magic care inlatura orice urma de oboseala de la ochi. Rezultatul final este impresionant, asa cum poate numai starurile au experimentat pina acum pe platourile de filmare”, completeaza Alexandru.
 

3 „Ca truc profesional, recomand aplicarea mascarei la radacina genelor cu citeva miscari flexibile de presiune, iar apoi perierea acestora pentru a intinde produsul depozitat intre perii periutei pe toata lungimea genelor si in special in coltul extern, pentru un efect cu adevarat vizibil”, ne sfatuieste make-up artistul. Iar pentru cele mai bune rezultate, Alexandru ne recomanda Volume Million Lashes de la L’Oréal Paris: „Aceasta mascara face miracole pentru genele tale fara a le incarca. Acopera fiecare geana cu un strat fin de mascara, iar efectul este ca si cum ai avea multe gene… milioane de gene”.

Alexandru Abagiu
make-up artist oficial L’Oréal Paris
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty