Machiaj indraznet in prezentarea colectiei Chanel Cruise 2015-2016

Pentru prezentarea colectiei Chanel Cruise 2015-2016, make-up artistii Chanel au pregatit un look indraznet ce se remarca prin buze pline de culoare, sprancene evidentiate si gene false.

Pentru a obtine acest look, tenul modelelor a fost hidratat folosindu-se produsele de ingrijire din gama Chanel Hydra Beauty, constituind in acelasi timp o excelenta baza de machiaj.

Machiajul ochilor a fost realizat folosindu-se fardul mono Ombre Essentielle in nuanta „Twilight”, paleta de machiaj LES 4 OMBRES „Tissé Jazz”, din colectia 2015 Blue Rhythm, mascara LE VOLUME ULTRA-NOIR DE CHANEL „Noir Khôl”, tot din colectia 2015 Blue Rhythm, creionul de ochi „Noir Black” si creion pentru sprancene.

Pentru ten, make-up artistii au folosit fondul de ten VITALUMIERE AQUA, corectorul CORRECTEUR PERFECTION, iluminatorul ECLAT LUMIERE, iar pudra libera POUDRE UNIVERSELLE LIBRE si pudra LES BEIGES au contribuit la fixarea machiajului si obtinerea unui ten cat mai aproape de perfectiune.

Blush-ul LES BEIGES Stick Belle Mine Naturelle „Blush N°21” din colectia Les Beiges a contribuit la finisarea lookului.

Optand pentru o culoare puternica a buzelor, make-up artistii au folosit ROUGE ALLURE VELVET in nuanta „L’Éclatante” (N°42) si creionul de buze „Fuschia” (N°55). Manichiura a fost realizata folosindu-se lacul de unghii Chanel Le Vernis „Fortissimo” (N°681) din colectia Blue Rhythm.

Foto: Benoît Peverelli

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty