Zodiile cu care nu ar trebui să te căsătorești

Influențele care țin de fiecare constelație pot fi simțite în caracterul fiecărui nativ al zodiacului. Astăzi îți vom dezvălui care sunt cei mai nepotriviți bărbați in calitate de soți din întregul zodiac și de ce ar trebui să stai departe de aceștia.

Zodiile cu care nu ar trebui să te căsătorești

Zodiile cu care nu ar trebui să te căsătorești:

Bărbatul BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Bărbatul Berbec nu poate fi soțul perfect pentru că este extrem de încăpățânat și câteodată poate avea crize de furie care pot duce la agresivitate. În cea mai mare parte a timpului, bărbatul Berbec are nevoie de o femeie pe care să o poată ține sub control strâns.

Bărbatul GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Nimeni nu spune că nativul Gemeni este un soț rău, însă el nu este nici unul bun. El este acel bărbat care fuge de responsabilități și cel care preferă să își lase partenera să se ocupe de tot. Nu poți conta pe el atunci când vine vorba de probleme serioase, și, în plus, te va scoate din minți cu glumele sale, majoritatea proaste.

Bărbatul BALANȚĂ (23 septembrie – 23 octombrie)

El este un pierde-vară. Acesta ar fi cel mai potrivit cuvânt pentru a-l caracteriza pe bărbatul Balanță. Deși are potențial pentru a ajunge departe, natura lui este prea boemă, relaxată și fără griji pentru a lua atitudine. Numai o femeie foarte puternică îl poate aduce pe drumul drept, dar există și posibilitatea că el să se sperie și să se îndepărteze.

Bărbatul CAPRICORN (24 decembrie – 20 ianuarie)

Bărbatul Capricorn are impresia ca întreaga lume se învârte în jurul sîu și se așteaptă ca soția lui să îi îndeplinească toate poftele exact atunci când și le exprimă. Este un bărbat egocentric și chiar leneș, dar știe cum să păstreze aparențele pentru ca toată lumea din jurul său să creadă că el chiar muncește.

Bărbatul VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 18 februarie)

Are caracterul unui artist neînțeles, așa că este greu să încerci să construiești un cămin cu el. Dacă ar fi după el, ați trăi într-o rulotă pe o plajă părăsită, nefăcând practic nimic cât e ziua de lungă. Este ca un adolescent, așa că este greu să îl convingi să muncească sau să trateze lucrurile cu seriozitate.

Citește și:
Top 5 cele mai dificile zodii când vine vorba de relații

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie