Zodiile cărora le este teamă să se îndrăgostească

Semnele zodiacale de mai jos se tem să iubească și să își arate latura vulnerabilă față de persoana iubită.

Zodiile cărora le este teamă să se îndrăgostească

Unele persoane așteaptă cu nerăbdare clipa în care se vor îndrăgosti profund și își doresc să găsească pe acel cineva cu care se potrivesc perfect. Și nici nu se tem de evoluția acelei relații. 

În schimb, mai sunt și persoane cărora le este frică să iubească. Nu își doresc să fie vulnerabile în fața persoanelor față de care au sentimente și încă resimt anumite traume din fostele relații, pe care nu au reușit să le depășească. Astrologia ne spune că există trei semne zodicale care se tem să se îndrăgostească de cineva:

Leu

Leii sunt foarte siguri pe ei, iar scopul lor principal este acela de a atrage atenția asupra propriei persoane. Dorința lor de a primi atenție și validare este atât de puternică, încât sunt în stare de orice pentru a obține asta. Încăpățânarea, dar și personalitatea puternică sunt două dintre calitățile pentru care sunt admirați. Cu toate astea, le este foarte teamă să fie răniți și să aibă parte de o dezamăgire în dragoste. Nu au încredere deplină în oameni și nu se dedică complet atunci când vine vorba de o relație. 

Fecioară

Fecioarele se tem să se îndrăgostească și să depună eforturi pentru ca o relație să funcționeze. Problema lor intervine la capitolul încredere și au tot timpul impresia că ar putea fi înșelate sau că persoana iubită s-ar juca cu emoțiile lor. Deși își exprimă în mod deschis opiniile, chiar dacă acestea pot fi diferite și pot stârni discuții, sunt reținute de fiecare dată când simt că au sentimente profunde față de cineva.

Săgetător

Săgetătorii sunt recunoscuți ca fiind extrem de îndrăzneți și dornici de aventură. Se folosesc de simțul umorului pentru a-și exprima mult mai ușor sentimentele. Spre deosebire de alte semne zodiacale, aceștia văd mereu partea bună a lucrurilor. În ceea ce privește o relație amoroasă, lucrurile se schimbă pentru că le este teamă de intimitate. Nu se îndrăgostesc foarte ușor și preferă să fie precauți.

Citește și:
Zodiile care se vor căsători la o vârstă fragedă

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie