Zodiile care se supără atunci când nu primesc atenție din partea partenerului de cuplu

Zodiile de mai jos nu acceptă ideea ca partenerul de cuplu să nu le ofere suficientă atenție.

Zodiile care se supără atunci când nu primesc atenție din partea partenerului de cuplu

O relație sănătoasă presupune ca ambii parteneri să-și acorde spațiul personal și să-și impună o serie de limite peste care să nu treacă.

Deși în teorie pare simplu de spus, în practică sunt și oameni care vor să se afle mereu în compania partenerului și să știe fiecare pas pe care îl fac. Deși au impresia că este un semn de iubire și protecție, acest control exagerat e de fapt o dovadă cât se poate de clară a unui comportament toxic care poate duce și la destrămarea relației. Iată care sunt semnele zodiacale care sunt supărate atunci când nu primesc atenție de la partenerii de cuplu:

Săgetător

Săgetătorii se simt neglijați atunci când partenerul de cuplu este ocupat cu alte lucruri. Problema constă în faptul că acești nativi simt că persoana alături de care sunt într-o relație este responsabilă pentru fericirea lor. De fiecare dată când sunt nemulțumiți și așteaptă mai mult de la cel de lângă, declanșează o ceartă sau exprimă în mod direct faptul că sunt supărați, încercând să semnaleze că au nevoie de atenție.

Rac

Racii se confruntă des cu frica de abandon și fără să-și dea seama, aceasta le poate afecta relația de cuplu. Nu ezită să provoace o dramă atunci când cred că nu au parte de atenția pe care o merită și văd că partenerul își petrece timpul și cu alți oameni. Ar trebui să-și dea seama că e sănătos să-i acorde acestuia spațiul personal și să se țină departe de crizele de gelozie, care pot stinge pasiunea din cuplu.

Scorpion

În cazul nativilor Scorpion, problema lor cea mai mare este gelozia. Nu sunt împăcați cu gândul că partenerul de cuplu nu le oferă atenție atunci când vor ei. Devin suspicioși atunci când acesta își schimbă planurile și nu mai petrec atât de mult împreună. Au impresia că sunt înșelați pe ascuns și vor să caute dovezi pentru a afla care este adevărul.

Citește și:
Semnele zodiacale care nu se înțeleg ușor cu alte persoane

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie