Zodia cu care NU ar trebui să intri într-o relație

Înainte să îți pui speranțele într-o relație, ar trebui să consulți și astrele.

Zodia cu care NU ar trebui să intri într-o relație

Iată care sunt semnele zodiacului care nu sunt compatibile cu tine și pe care ar trebui să le eviți.

Berbec

Evită relația cu: Capricorn

Berbecii încalcă regulile, în timp ce Capricornii le fac. Te vei simți criticată constant pentru stilul liber pe care îl ai și care îl va speria pe Capricorn. Spontaneitatea te caracterizează. Capricornul nu poate merge nici măcar la un restaurant fără să facă rezervare înainte. Amândoi aveți aspirații înalte, însă Capricornul este devotat muncii sale.

Taur

Evită relația cu: Vărsător

În relații, Taurii sunt calzi și iubitori, în timp ce Vărsătorii sunt un paradox de rebeliune și logică. Lucrurile pot deveni experimentale în dormitor, însă, când trebuie să-și reia cursul, relația dintre ei reușește cumva să nu funcționeze.

Gemeni

Evită relația cu: Scorpion

Jocul seducător în care vă implicați amândoi este indiscutabil fierbinte. Însă, dacă vrei ca lucrurile să devină serioase, o să intervină niște probleme. Poate ai crezut că este doar un flirt și ai vrut să vezi ce se întâmplă, însă, Scorpionul va cere exclusivitate și fidelitate chiar înainte să vă sărutați. În puțin timp, vei vedea cum devii dominată de farmecul lor manipulator.

Rac

Evită relația cu: Săgetător

Sălbaticul Săgetător apare în viața ta ca o tornadă – și, câteodată, este ceea ce trebuie ca să te scoată din cochilia ta. Însă, în scurt timp vei observa că nu poți să rămâi în acest val continuu inconsistent fără ca sensibilitățile tale să sufere de anxietate.
Dacă îi spui ceea ce simți, Săgetătorul va face o glumă, nu va asculta atent și nu va înțelege de ce anumite lucruri (precum timpul petrecut în familie) înseamnă atât de mult pentru tine. Destrămarea conexiunii este pur și simplu dureroasă.

Leu

Evită relația cu: Pești

Firea lor visătoare te va încânta cu siguranță. El este amicul magic cu care nu vei sta îmbrățișată niciodată. Însă, dincolo de partea lor fantastică, stările sumbre ale Peștilor pot deveni depresive și furtunoase.
O vei lua personal și chiar te vei panica atunci când Peștii îți vor ignora mesajele. Niciunul dintre voi nu are voință când vine vorba de bani, astfel că nu se va putea stăpâni de la cheltuieli care nu sunt neapărat necesare. Acest lucru vă poate aduce datorii.

Fecioară

Evită relația cu: Balanță

Cineva care îți poate aprecia gusturile rafinate. Primele câteva întâlniri vor fi magice… dacă le poți programa. Tu iei decizii stabile, categorice, pe când Balanțele îl pun, de cele mai multe ori, pe „poate” în față. Înainte să te relaxezi iar lucrurile să devină intime, trebuie să știi dacă relația voastră are un viitor. Balanțele de abia își pot lua angajamentul unui plan stabilit pentru cină, și refuză să fie forțați într-o idilă romantică.

Balanță

Evită relația cu: Fecioară

Fecioara iubește cărțile, cultura și poate părea un bun partener la prima vedere. Aveți gusturi similare și amândoi apreciați lucrurile bune în viață. Fecioarele lucrează mereu la îmbunătățirea propriei persoane, în timp ce tu preferi să privești lumea printr-o lentilă mai rozalie. Te vei simți grăbită de acțiunile și sfaturile lor pentru a deveni o persoană mai bună.
Dăruiești fără să te gândești la bani atunci când faci cadouri celor pe care îi iubești; Fecioarele nu se gândesc la bani decât atunci când vine vorba de ele. Iar atunci când își vor întoarce ochiul critic spre voi, va dispărea și chimia sexuală.

Scorpion

Evită relația cu: Gemeni

Deși ești atrasă de stilul ager al Gemenilor, inabilitatea de a-l face să-și ia un angajament va scoate din tine tot ce e mai rău. Conversațiile neregulate specifice Gemenilor te vor obliga să-ți verifici obsesiv telefonul iar flirtul ocazional te va transforma într-o persoană foarte geloasă.

Săgetător

Evită relația cu: Rac

Racii îți vor fi buni prieteni, însă asigură-te că îi păstrezi în această zonă. În dragoste, Racul poate deveni foarte dulce și lipicios. Intimitatea îți va fi invadată rapid și vei observa cum își exprimă dorința de a se muta cu tine încă de la a treia întâlnire. Declarațiile sentimentale te vor face să te simți constrânsă și îți vor activa umorul răutăcios.

Capricorn

Evită relația cu: Berbec

Dacă nu ești în căutarea unei relații imature, având în vedere că Berbecul deține cel mai infantil comportament din zodiac, ar trebui să eviți această relație. Deși aveți amândoi surse de venit, Berbecii îți vor cheltui banii munciți din greu în timp ce, pe ai lor, îi vor păstra.

Vărsător

Evită relația cu: Taur

Oricât de mult ai admira firea romantică a Taurului, intensitatea pasiunii lui te poate copleși. Nu înțelegi de ce vrea să vadă „te iubesc” în fiecare mesaj pe care i-l trimiți. Gusturile lor scumpe nu sunt compatibile cu semnul tău umanitar. În timp ce ei comandă caviar și scoici, tu preferi să donezi banii către o asociație. Diferențele vizibile de valori vă vor destrăma conexiunea.

Pești

Evită relația cu: Leu

La început, vei fi orbită de gesturile galante și romantice ale Leului, și vei observa cum o simplă întâlnire de câteva ore va deveni o întâlnire-maraton de câteva zeci de ore. Dar cine este această persoană în a cărei companii te simți atât de bine? Dorința ta de a explora ape adânci va fi contradictorie performanțelor constante ale Leului. Firea mândră a Leului va refuza să arate vulnerabilitate, ceea ce te va face să preiei asupra ta toate problemele relației.

Citește și:
Zodiile care au o atitudine autoritară

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie