Zilele norocoase ale fiecărei zodii

Norocul ți-l creezi singur. Desigur, există și situații în care norocul apare ca și de nicăieri. Însă de cele mai multe ori, norocul se bazează pe puterea atracției. Dacă te simți norocoasă, vei fi norocoasă.

Zilele norocoase ale fiecărei zodii

Seneca spunea că norocul apare atunci când pregătirile se întâlnesc cu oportunitățile, iar una din modalitățile de a te pregăti este să descoperi care este ziua norocoasă a zodiei tale.

Luni, ziua norocoasă a nativilor Rac

Nu lasa zilele de luni să te întristeze! Desigur, această zi poate avea un efect nu tocmai fericit asupra ta, având în vedere că săptămâna de muncă începe. Și nu ai cum să fii fericită în legatură cu asta! Cu toate acestea, ziua de luni are mare potențial. Este momentul perfect pentru noi începuturi, o zi perfectă pentru a visa, a crea și a-ți asculta intuiția. Aceasta este ziua în care partea sensibilă a Racului este la potențial maxim. Azi mergi pe intuiție și instinct. Astfel nu vei da greș!

Marți, ziua norocoasă a nativilor Berbec și Scorpion

Ziua de marți are o încărcătură mare de putere pentru cele două semne. De asemenea, această zi poartă și o energie competitivă. Astăzi, Berbecii sunt extrem de încrezători. Își asumă riscuri, iau inițiativa și sunt extrem de intuitivi. Scorpionii vor simți ca au un scop și vor fi plini de dorința de a atinge acel scop. Simt că au resursele necesare pentru a duce la bun sfârșit o idee și nu le e frică să încerce. Este momentul oportun pentru a te pune pe treaba și de a crea noi strategii.

Miercuri, ziua norocoasă a nativilor Gemeni, Fecioară și Vărsător

Ziua de miercuri este una de mijloc. Este o zi a moderației, a echilibrului și a stabilității. Fiind în mijlocul săptamânii, aceasta este o zi în care o mică pauză este binevenită. Este o zi perfectă de a reflecta asupra succeselor din trecut și asupra prospectelor de viitor. Gemenii se află în elementul lor în aceasta zi echilibrată, Fecioara se bucură de stabilitatea pe care i-o oferă, iar Vărsatorul se simte în largul lui pe planul socializării si al comunicării. Este o zi în care toți simt că puterea se află la ei și că aceasta provine dintr-o liniște lăutrică.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Joi, ziua norocoasă a nativilor Săgetător și Pești

Joia este o zi a anticipării, plină de optimism. Aproape s-a terminat săptămâna de muncă, iar weekendul ne bate la ușă. Azi, se simte o atmosferă de expansiune, generozitate și creștere personală. De abundență, protecție și prosperitate. Iar aceasta este ziua Săgetătorilor și a Peștilor. Săgetătorii vor reuși să își deschidă orizonturile și să își îmbogățească cultura, pe când Peștii se vor bucura de stabilitate, armonie și receptivitate. Ambele semne zodiacale se vor bucura de încredere in sine și echilibru.

Vineri, ziua norocoasă a nativilor Taur și Balanță

Aceasta este o zi de sărbatoare și de iubire. Este ziua în care termini munca din aceasta săptămână, motiv clar de celebrare. Taurii și Balanțele se simt minunat în această zi. Cei dintâi apreciază satisfacția pe care această zi o aduce. Aceștia simt bucuria pentru treaba bine făcută și se bucură de liniștea ce li se asterne pe umeri. Este momentul lor de relaxare și de sărbătoare. Pe de alta parte, Balanțele sunt încântate de energia de conectare pe care o primesc în relațiile lor, armonia și imaginația continuă. Socializarea nu merge în nici o zi mai bine pentru ei.

Sâmbata, ziua norocoasă a nativilor Capricorn

Sâmbăta este ziua perfectă pentru a începe și a termina mici proiecte pe care dorești să le faci pentru îmbunătățirea căminului tau. Această zi aduce cu sine o energie productivă iar faptul că sâmbata este produsul tuturor zilelor anterioare, este momentul perfect de a termina toate treburile neîncheiate. Sâmbata pare să îi faciliteze Capricornului toate eforturile de a atinge obiectivele dorite. De asemenea, acesta se bucură să construiască un mic ritual de sâmbătă dimineața, fie ca e el doar băutul cafelei cu ziarul în față, ieșitul la piață sau chiar joggingul de dimineață. Aceasta este ziua în care el își va respecta tradițiile și își va îndeplini obligațiile.

Duminica, ziua norocoasă a nativilor Leu

Duminica este zi de odihnă. Ei bine, în teorie, căci în practică duminica este guvernată de Soare, simbolul energiei, vieții și expresivității. Aceasta este ziua ce ne revitalizează și ne stimulează toate simțurile și de asemenea ziua cu care Leul rezonează cel mai bine. Duminica, Leul va gasi oportunitatea de a se lăsa pradă tuturor poftelor. Bronzatul, tratamente la spa, cititul unei cărți bune sau orice activitate reenergizează acest semn zodiacal. Este momentul oportun ca acesta să se bucure de compania familiei și a prietenilor.

Anumite zile ale săptămânii rezonează mai mult cu anumite semne zodiacale. Acest fapt însă, nu exclude celelalte semne și nici nu le supune la eșec. Fii pregatită pentru ziua ta. dar înfruntă cu pozitivitate oricare alta zi!

Citește și:
Cum te ajută zodiile să îți găsești sufletul pereche!

Text: Lavine Jianu
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video