Top 5 zodii care sunt inteligente emoțional

Zodiile de mai jos sunt cele mai inteligente din punct de vedere emoțional și sunt capabile să își gestioneze ușor sentimentele.

Top 5 zodii care sunt inteligente emoțional

Persoanele care au o inteligență emoțională ridicată sunt empatice, conștiente de propriile sentimente și au abilitatea de a le înțelege și pe ale celorlalți. În aceeași măsură, își pot gestiona emoțiile în funcție de situația în care se află.

În timp ce unele zodii nu acordă o importanță atât de mare propriilor sentimente și nu le respectă nici pe ale altora, alte semne zodiacale sunt inteligente emoțional și știu să își comunice în mod eficient nevoile și să își asume responsabilitatea pentru acțiunile lor.

1. Pești

Peștii se numără printre cele mai înțelepte și intuitive zodii. Au capacitatea de a înțelege în profunzime sentimentele cuiva și de a-și arăta empatia. Tratează cu foarte mare maturitate fiecare situație în care sunt implicați, aspect care îi face pe cei din jur să se simtă ușurați atunci când întâmpină o criză emoțională.

2. Rac

Racii îi pot înțelege foarte bine pe cei care duc lupte interioare cu emoțiile lor. Sunt de ajutor atunci când o persoană apropiată lor are probleme cu sentimentele, în special cu exprimarea lor. Chiar dacă le e dificil la început, sunt maturi cu emoțiile proprii și le pot face față într-un mod în care ceilalți nu pot. 

3. Balanță

Probabil că ți-ai dat deja seama de acest lucru, dar Balanțele sunt foarte echilibrate și cântăresc fiecare situație cu o doză de scepticism și maturitate. Vor ca toți oamenii să fie tratați egal, să li se facă dreptate atunci când este nevoie, iar din acest motiv se vor implica într-o mulțime de acțiuni pentru bunăstarea altor persoane.

4. Fecioară

Fecioarele dispun de abilitatea de a putea lua o decizie într-o situație limită. Nu se panichează atât de ușor pe cât ai putea crede. Sunt asumate în tot ceea ce fac și analizează în detaliu toate contextele în care sunt implicate. Au o relație foarte apropiată cu familia și îi ajută pe cei dragi atunci când au conflicte și se află în tensiune.

5. Scorpion

Pe lângă echilibrul pe care Scorpionii l-au dobândit în raport cu propriile emoții, ei pot observa cu ușurință problemele emoționale ale celor din jur. Sunt plini de compasiune și doresc să îi ajute pe cei care au dificultăți când vine vorba de a-și scoate la iveală vulnerabilitatea. Se implică foarte mult într-o relație și așteaptă același lucru în schimb.

Citește și:
Unde îți vei întâlni sufletul pereche, conform zodiei tale

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie