Semne zodiacale incompatibile, care nu ar trebui niciodată să aibă o relație

Ar trebui să ai o relație cu o persoană cu care ești incompatibilă în mod general?

Semne zodiacale incompatibile, care nu ar trebui niciodată să aibă o relație

Sunt o grămadă de motive pentru care s-ar putea să îți placă o persoană, dar când vine vorba de horoscop și semne zodiacale, acea persoană ar putea să fie nepotrivită pentru tine încă de la început.

Pentru a evita o viitoare dezamăgire, poate nu ar fi rău să consulți și ce zice horoscopul despre compatibilitatea dintre zodia ta și cea a partenerului. Bineînțeles, pot exista și excepții pentru că nimic în viață nu este numai în alb și negru.

Însă, ca idee, poate ar trebui să știi care sunt acele combinații de zodii care demonstrează că nu sunt compatibile și de care poate ar fi mai bine să te ferești pentru a nu fi dezamăgită.

Berbec și Pești

Nativii Berbec și cei Pești au personalități foarte diferite. Aflat sub influența planetei Marte, Berbecul adoră acțiunea și este brutal de sincer. În schimb, nativii Pești sunt delicați și preferă și stea deoparte lăsând ca lucrurile să se întâmple în ritm normal.

Berbecul este cunoscut pentru faptul că preferă să fie independent, iar nativul Pești este pregătit să îi ofere asta și să se retragă în lumea lui atât de roz. Acesta ar fi singurul motiv pentru care o relație între aceste două zodii ar putea funcționa. Ceea ce înseamnă însă că vor petrece și foarte mult timp despărțiți.

Taur și Săgetător

Atunci când vorbim despre personalitatea acestor două semne zodiacale, Taurul și Săgetătorul par a fi exact opusul. Taurul adoră siguranța în timp ce Săgetătorul încearcă să iasă din zona de confort și să exploreze noi orizonturi. Într-o zi ploioasă Taurul va prefera să stea în pat cu o carte bună în mână, în timp ce pe Săgetător s-ar putea să îl găsești dansând în ploaie.

Cele două semne zodiacale au însă și multe lucruri în comun. În primul rând amândoi sunt ființe foarte senzuale și atracția dintre ei este aproape instantanee. În plus, sunt oameni foarte sinceri și acest lucru este benefic pentru orice relație.

Gemeni și Rac

Copilărosul Gemeni și maturul Rac nu sunt făcuți pentru a avea o relație serioasă. Cu toate acestea, sunt câteva aspecte care i-ar putea uni și ar duce la o relație ce poate culmina într-o căsătorie foarte fericită. Amândoi sunt foarte pretențioși în felul lor unic și este un lucru pe care mulți nu îl înțeleg așa ușor la acești nativi.

Ceea ce pentru cei din jur poate părea doar un moft, pentru persoanele născute în aceste două zodii pare logic și justificat. Racii vor simți nevoia să îi protejeze pe nativii Gemeni împotriva la orice le poate afecta dispoziția și starea de bine.

Leu și Scorpion

În timp ce altor semne zodiacale li se spune că nu pot fi împreună din cauza diferențelor dintre ele, nativii Leu și Scorpion sunt sfătuiți să nu formeze un cuplu tocmai pentru că există prea multe asemănări între ei. Ce se întâmplă atunci când ai la un loc două semne zodiacale rigide, inflexibile? De obicei, o mulțime de certuri.

Există însă și cazuri în care aceste asemănări vin în ajuorul lor. Ce trebuie să înțelegi despre aceste zodii este că sunt semne zodiacale foarte, foarte pasionale, însă cer de la partenerii lor și fidelitate și pot avea porniri violente atunci când se simt înșelați și amăgiți. Atunci când formează un cuplu, căldura nativului Leu îl va face pe Scorpion să se simtă cu adevărat iubit iar intensitatea Scorpionului îl va face pe nativul Leu să se simtă protejat.

Fecioară și Vărsător

Pentru mulți, aceasta ar fi o pereche nepotrivită deoarece Fecioarele se concentrează pe muncă și responsabilități, în timp ce Vărsătorul iubește să se gândească la ce îi rezervă viitorul și cum va putea avansa fără să muncească prea mult.

Cum ar putea aceste două semne să formeze un cuplu? Răspunsul stă în gândirea lor. Aceste două zodii sunt foarte inteligente și preferă să se ghideze după ceea ce le dictează creierul, și nu inima. O întâlnire între aceste două zodii poate fi o adevărată surpriză plăcută. Sunt nativi foarte dedicați muncii lor și acest lucru îi va uni cu siguranță.

Balanță și Capricorn

Conform astrologiei, nativii acestor două zodii nu ar trebui să formeze niciodată un cuplu deoarece sunt incompatibili. Însă poate că nu ar trebui să acorzi multă atenție acestor statistici, ci să te uiți mai atent la caracteristicile acestor două zodii.

Ambele semne zodiacale sunt foarte atente la imaginea lor publică și încearcă să facă mereu lucrurile care trebuie, potrivit concepțiilor pe care le consideră a fi corecte. Sunt foarte diplomate și se implică activ în toate aspectele vieții lor. Aceste asemănări vor fi cele care le fac să fie foarte atrase unele de altele. Diferența dintre cele două zodii este dată de modul în care se comportă într-o relație. Capricornii adoră să preia inițiativa, în timp ce nativii Balanță vor să fie conduși.

Citește și:
6 zodii directe care spun întotdeauna ce gândesc

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie