Profilul sexual al femeii Gemeni

Profilul sexual al femeii Gemeni

Femeia Gemeni se pricepe foarte bine sa comunice si, drept urmare, sexualitatea ei evolueaza in mare parte printr-un dialog permanent cu partenerul de cuplu. Viata ei amoroasa sta sub semnul intelectului si nu depinde atat de mult de senzatii fizice.

Ea este vesnic curioasa in ceea ce priveste sexul si nu va ajunge probabil niciodata la o autocunoastere suficienta in planul acesta, care ar putea sa o faca la un moment dat stapana patului.

Nativa din Gemeni are nevoie de o pregatire indelungata inainte de fiecare moment de intimitate pe care il poate avea cu partenerul de cuplu. Sexualitatea ei nu este una la vedere si doar o satisfactie intelectuala pe care o poate obtine prin sex o poate multumi. Daca placerea este singurul lucru pe care il poate obtine prin sex, ea nu va fi incantata.

Femeia Gemeni este o femeie timida si, de aceea, ea va considera mereu nevoile trupului ca niste lucruri nu tocmai curate si corecte. Va resimti mereu fata de propria ei sexualitate o anumita vinovatie si va fi reticenta de multe ori in fata inceperii unei relatii noi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie