Horoscopul verii 2021- previziuni pentru toate zodiile

Ce-ți rezervă astrele în vara anului 2021? Citește previziunile astrologului ELLE și nu vei fi luată prin surprindere.

Horoscopul verii 2021- previziuni pentru toate zodiile

Iată principalele previziuni din horoscopul verii 2021 pentru fiecare zodie.

BERBEC – Horoscopul verii 2021

Vara asta te vei bucura de numeroase ocazii de a face cuceriri, unele dintre ele cu totul neașteptate. În plan profesional ai ocazia să iei avânt, așa că profită cât șansa este de partea ta, adică în special în iunie! Șeful te privește cu ochi buni și există posibilitatea unei promovări, dacă îți joci cartea așa cum trebuie.

În familie ar putea apărea ceva neînțelegeri legate de o moștenire, spre finalul lui august. Poți aștepta ca lucrurile să se liniștească, ori poți conta pe Mercur să le clarifice. Grație lui Venus, vei beneficia de numeroase și variate contacte. În august, astrele vor provoca disensiuni în cuplu sau familie, însă vei reuși să gestionezi mai ușor orice conflict!

Vara se sfârșește într-o notă amoroasă: o nouă pasiune, dovezi de dragoste sau chiar un… bebeluș! Activitatea profesională va fi plină de satisfacții, chiar dacă vei avea de depășit și unele obstacole.

TAUR – Horoscopul verii 2021

În iunie, astrele te obligă să-ți reconsideri politica financiară: fie să economisești ceva, fie să mai tai din cheltuielile de divertisment. Venus poate aduce ceva nori în viața amoroasă. În iulie Venus îți va întări legăturile cu cei dragi! Va trebui să le acorzi copiilor mai multă atenție, dar și propriei sănătăți.

August pare a fi o lună mai degrabă amoroasă: chestiuni arzătoare dezbătute în cuplu, întâlnire de gradul trei pentru celibatare. Astrele te pregătesc pentru reluarea activității după vacanță: fii foarte atentă în jurul tău, la tot ce se vorbește, și nu te sfii să faci propuneri! Vei avea și sprijin în căutarea unui (nou) loc de muncă. Nimic nu va fi ușor în viața privată, în august. Prietenia, în schimb, va fi omniprezentă, iar rezultatele profesionale vor fi excelente.

GEMENI – Horoscopul verii 2021

Încă un pic de răbdare și tensiunile se vor risipi, atât la job, cât și acasă. Între timp, horoscopul verii 2021 îți promite petrecerea timpului liber într-un mod plăcut, fie alături de copii sau prieteni, fie cu diverse activități recreative. Iunie pare a fi o lună excelentă: optimismul și dorința de a seduce revin în forță! Fie că vei fi la job ori în vacanță, compania nu-ți va lipsi!

În iulie, vei avea nevoie de mai multă odihnă. La job, proiectele în curs pot înregistra un ritm ceva mai lent: Atenție la aspectele financiare: astrele te pot „împinge” la cheltuieli nebănuite. Perspectivele profesionale rămân interesante și în august! În relațiile de zi cu zi ai putea întâmpina unele obstacole, dar lucrurile se vor „aranja” destul de repede.

Motive de optimism vor fi destule, însă astrele pretind unele reajustari: obișnuita ta „grandomanie” nu-ți va aduce decât deservicii, atât la job, cât și în ceea ce privește cheltuielile și proiectele personale!

RAC – Horoscopul verii 2021

Horoscopul verii 2021 îți aduce noi provocări: mai ales la job, va trebui să lupți pentru a-ți impune punctul de vedere și/sau pentru a realiza un anume proiect. În caz de litigiu, fără a face concesii nu vei obține nimic! Provocările continuă și în iulie în relațiile de afaceri și/sau de la locul de muncă, dar și în cuplu.

În august, astrele nu sunt de natură să te binedispună; de unde se pot isca și unele conflicte la job, care însă trebuie privite cu detașare. Vei beneficia oricum de susținerea lui Jupiter și vei avea astfel acces la unele informații foarte utile! Soarele va fi de partea ta, impulsionându-ți ambiția.

Încearcă însă să nu reacționezi prea dur, pentru a nu risca compromiterea unor proiecte fezabile, chiar dacă va mai dura. Vei avea de reglat „unele conturi' cu cineva din familie, iar problemele de zi cu zi nu vor fi ușor de gestionat. Unele native pot beneficia de o provocare la locul de muncă.

LEU – Horoscopul verii 2021

Soarele aspectează favorabil semnul tău natal. Vei putea profita de anumite circumstanțe la locul de muncă, cu condiția să rămâi concentrată asupra lucrărilor tale! Și în plan afectiv vei avea parte de bucurii: o declarație simpatică, o naștere în familie, un plan pentru o vacanță de vis.

În iunie, va fi rândul lui Venus să-ți înlesnească o poveste de amor… ca-n filme! Cuplurile vor fi ocupate mai degrabă cu planurile de instalare într-o casă nouă (fie ea și închiriată!). Atenție la aspectele financiare! În iulie, vei avea multe de făcut la job: proiecte importante, întâlniri de lucru, noi responsabilități.

Prudență în orice demers legat de afaceri și, mai ales, la semnarea unui contract! Astrele fac ca și august să fie o lună foarte activă: deplasări, încheierea unei afaceri, toate vor fi în favoarea ta! Venus poate provoca unele fluctuații de dispoziție în cuplu. Ultima luna din vară te va recompensa cu generozitate: proiecte de viitor, o viață amoroasă de top, prieteni care îți caută compania. O singură atenționare: chiar dacă astrele te predispun la cheltuieli exagerate, încearcă să respecți un buget fix!

FECIOARĂ – Horoscopul verii 2021

În iunie, astrele îți provoacă tensiuni la locul de muncă. Vei rămâne însă pe poziții și vei reuși să te impui! Legături puternice în cupluri, plus ceva disensiuni pe anumite subiecte (educația copiilor, relațiile cu alți membri de familie).

Cât despre relațiile de cuplu, lui Venus se pare că-i plac triunghiurile amoroase. În iulie, planetele te susțin în orice proiect de studii sau formare profesională, cât și în întâlnirile de lucru ori negocierile de orice fel. Desigur, va trebui să ai grijă și de problemele cotidiene.

În august, ar fi bine să păstrezi secretul asupra unui eventual nou proiect: astrele te pot expune unor critici, nu neapărat constructive! În schimb, Venus te sfătuiește să ai toată încrederea în partenerul de cuplu. Afacerile și/sau proiectele profesionale își reiau cursul normal în august. Ți se vor încredința noi atribuții, însă aceasta nu trebuie să fie un motiv pentru a reduce din „rația” de somn ori de relaxare împreună cu familia/prietenii!

BALANȚĂ – Horoscopul verii 2021

Pentru tine, horoscopul verii 2021 aduce unele turbulențe planetare. „Ponoasele” le vei trage în familie, fiind nevoită să-ți suporți copiii rebeli și poate enervantele „lecții” ale părinților și socrilor. Nici la slujbă nu stai mai bine: planetele îți afectează raporturile de muncă.

Provocările continuă și în iulie, doar că atunci vei beneficia de sprijinul astrelor: cel puțin la serviciu, vei reuși să te faci ascultată și să întorci situația in favoarea ta! Vei acționa numai după capul tău, vei vorbi fără ocolișuri, iar cui nu-i place… să se descurce! Venus face să bată inima celibatarelor, dar și a celor deja „cuplate”.

În august, planetele îți dau bătăi de cap, mai ales la slujbă: ba un răspuns așteptat întârzie să vină, ba un coleg ori un șef nu joacă cinstit. Jupiter încearcă să te consoleze cu o propunere pentru un stagiu de formare profesională. Tot el poate provoca cu o schimbare în mediul profesional: fie se schimbă directorul, fie cineva care te apreciază îți propune să te coopteze în echipă! Cât despre viața intimă, Venus poate provoca obișnuitele „certuri între îndrăgostiți”.

SCORPION – Horoscopul verii 2021

Dacă vrei să iei un nou „start” în carieră, luna iunie pare a fi foarte potrivită! Vei primi cu siguranță cel puțin o propunere, iar astrele îți vor „furniza” cele mai bune argumente. Cât despre viața privată, planetele îți promit timp de calitate în compania prietenilor!

Dacă vrei să cunoști oameni noi și interesanți, în iulie astrele îți vor prezenta pe cine dorești. August poate fi o lună mai complicată: se pare că atribuțiile tale în cadrul firmei nu sunt prea clar definite. Compensația vine de la Venus, care ți se alătură și-ți promite o viață amoroasă la superlativ!

În viața privată, liniște și pace: profită pentru a te relaxa (și chiar răsfăța!) în cuibușorul tău cald și primitor. Astrele anunță decizii importante pentru această vară: nu ai de ce să-ți faci griji, chiar dacă lucrurile se „mișcă” ceva mai greu, finalul va fi pe placul tău! Astrele te „dotează” cu un optimism de invidiat și-n plus se pare că vei avea destui bani pentru a petrece o vacanță de vis!

SĂGETĂTOR – Horoscopul verii 2021

În iunie, atmosfera la slujbă se mai limpezește: puțină relaxare nu strică, iar și mai bine ar fi dacă ți-ai permite măcar un week-end undeva, la munte sau la mare. Cuplurile se vor simți foarte bine chiar și acasă, în timp ce nativele singure se vor bucura de plăcerile unei amiciții amoroase!

Iulie pare în special dedicat tandreții, întrucât Venus (mai dulce decât oricând!) îndeamnă la dragoste. Dacă ești singură, lasă-te surprinsă; dacă nu, încercați să regăsiți atmosfera de la începutul relației.

Odată cu luna august, nativele care se întorc din vacanță nu-și mai văd capul de treburi: studii, stagii de formare, întâlniri și discuții la nivel înalt. În cuplu, de asemenea, intervin tot felul de subiecte controversate: educația copiilor, administrarea bugetului, relațiile cu „familia lărgită”. Unele native își pot schimba în această vară slujba, ori chiar reședința.

CAPRICORN – Horoscopul verii 2021

A doua jumătate a anului începe cu enervări în familie; noroc cu Soarele, care te ajută să reacționezi cu blândețe. În iunie, astrele te provoacă să spui exact ce gândești! Partea plăcută vine de la Venus, care îți propune un interludiu amoros. Vei fi în stare să ții piept atât unor negocieri dificile, cât și climatului încordat din cuplu.

Reluarea activității în august se anunță dură: vei avea atâtea de făcut, încât vei avea nevoie de o bună organizare! Perspectivele profesionale rămân interesante.

Relațiile, în schimb, pot avea de suferit: conflicte, critici, proastă dispoziție… Sfârșitul verii vine cu un bilanț mai degrabă pozitiv în ceea ce privește cariera: continui să înregistrezi progrese și să avansezi în direcția dorită!

VĂRSĂTOR – Horoscopul verii 2021

În iunie, viața ta privată va beneficia de sprijinul neprețuit al celor doi benefici (Jupiter și Venus): celibatarele vor avea cel puțin câteva ocazii de a cunoaște pe cineva interesant, în timp ce cuplurile vor pune în practică proiecte menite să le facă viața mai frumoasă. Grație unei sume importante de bani care-ți intră în cont, nici cu partea materială nu vei sta deloc rău!

Astrele se îngrijesc deja de pregătirile pentru reluarea în forță a activității profesionale: fixarea obiectivelor, punerea la punct a echipelor, stabilirea întâlnirilor de lucru etc. Însă revenirea la ritmul de lucru obișnuit nu va fi tocmai simplă, însă vei avea un aliat puternic de partea ta (Jupiter). Dacă ești într-o poziție de conducere, tensiunile au șansa să fie aplanate printr-o „ședință în plen” cu întreaga echipă.

Vor fi unele lucruri de lămurit în cadrul cuplului sau/și al familiei. Planetele „fac cu rândul” pentru a te șicana, iar în august vei fi confruntată cu unele obstacole și amânări, iar comunicarea cu cei din jur poate decurge mai greu. Vei fi invitată la tot felul de evenimente, unde vei putea cunoaște „lume nouă”.

PEȘTI – Horoscopul verii 2021

În iunie, astrele îți încarcă agenda: job, tot felul de probleme cotidiene, pe toate va trebui să le faci de una singură. Din păcate, nu fără un stres considerabil, având în vedere că Soarele nu-ți este aliat!

În iulie, ar fi binevenită o vacanță: dacă nu ți-ai planificat nimic în avans, vei găsi o ofertă „last minute” care să te satisfacă! Unele native vor fi însă nevoite să-și ajute o rudă aflată în dificultate. Astrele îți supraveghează întoarcerea la job: stabilește contacte, avansează propuneri, într-un cuvânt, fă-te remarcată!

Horoscopul verii 2021 este prielnic și nativelor care vor să înceapă o afacere pe cont propriu. În august, semnul tău te plasează în centrul atenției: la job, vei elabora cu succes noi strategii, în timp ce în viața privată vei găsi în sfârșit un posibil partener de cursă lungă. Relația sentimentală se va afla în prim plan în luna august. Atenție la felul cum îți administrezi bugetul. Unele negocieri s-ar putea bloca, în familie apar divergențe. Oricum ar fi, încearcă să te distrezi cât mai bine!

Citește și:
Cele mai nefericite 10 cupluri din zodiac

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie