Horoscopul lunii aprilie 2017

Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta luna si descopera principale previziuni din horoscopul lunii aprilie 2017.

Horoscopul lunii aprilie 2017

LEU

Continua sa te straduiesti pentru a obtine claritate pe plan profesional in luna aprilie! Ar fi de dorit sa reusesti acest lucru pana la jumatatea lunii; trecerea Soarelui prin semnul tau in acest moment te va ajuta sa actionezi in forta. Dorinta de a calatori este importanta pentru succes. Conjunctura formata de Soare si Uranus favorizeaza armonia la nivel amoros.

FECIOARA

Cele doua planete implicate in finante, Jupiter si Venus, sunt in miscare retrograda. Prosperitatea apare in aprilie in moduri extrem de complicate: oamenii semneaza contracte si apoi renunta la ele, platile vin mai tarziu decat ai prevazut. Marte in casa a X-a indica agresivitate in cariera; acest fapt poate aduce experiente traumatizante la locul de munca.

BALANTA

In martie ai fost mai impulsiva decat de obicei in dragoste, pe cand in aprilie esti mult mai precauta. Marte se afla in casa a VIII-a, fapt care arata importanta atractiei sexuale, insa aceasta nu este suficienta pentru o relatie. Incepand cu 20, Pluto intra in miscare retrograda: va trebui sa muncesti din greu pentru banii care ti se cuvin.

SCORPION

Odata cu venirea lunii aprilie, viata amoroasa se imbunatateste. Prezenta lui Marte in casa a VII-a pana pe 21 sugereaza lupte pentru putere si numeroase critici; incearca sa le gestionezi cu iubire! Intrarea Soarelui in casa a VII-a indica numeroase evenimente sociale; sugestia noastra este sa onorezi cat mai multe posibil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie