Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 7-13 septembrie 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 7-13 septembrie 2020, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 7-13 septembrie 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 7-13 septembrie 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 7-13 septembrie 2020:

Această săptămână nu este tocmai potrivită pentru a lua decizii, de orice fel. În ceea ce privește cariera, te simți intimidată de ceilalți colegi cu care lucrezi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 7-13 septembrie 2020:

Această săptămână ți se pare că se va derula într-un mod abrupt. Ai senzația că nu ai reușit să faci nimic din ceea ce ți-ai propus. Totul este la limită. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 7-13 septembrie 2020:

La începutul acestei săptămâni cariera ta trece printr-o schimbare pozitivă, mai ales având în vedere implicarea de care ai dat dovadă în ultima perioadă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 7-13 septembrie 2020:

Chiar dacă deții multe cunoștințe profesionale, asta nu schimbă vulnerabilitatea pe care o resimți uneori. De multe ori ajungi față în față cu propriile temeri și nu știi ce să faci. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 7-13 septembrie 2020:

Marte și Saturn fac o echipă extraordinară atunci când vine vorba de romantism. Pentru tine, această săptămână de septembrie va fi cea în care vei reuși să pui cap la cap idei și planuri pentru a obține ceea ce îți propui. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 7-13 septembrie 2020:

În această săptămână ai posibilitatea de a evalua calitatea relațiilor de care ai parte, indiferent că este vorba de cele profesionale sau de cele personale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 7-13 septembrie 2020:

Conexiunile interpersonale de care ai parte sunt foarte importante pentru viața ta emoțională. Forțele cosmice „gravitează” în jurul tău, impulsionându-te să te lași condusă de intuiție în tot ceea ce faci. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 7-13 septembrie 2020:

Sentimentele pe care le ai te fac să acționezi spontan și să te implici în tot felul de aventuri. În această perioadă din viața ta ai nevoie de mai multă libertate și de adrenalină. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 7-13 septembrie 2020:

Trebuie să încerci să îți dai seama ce anume îți dorești de la cel de lângă tine. Așteptările pe care ajungi să le proiectezi asupra celor din jur îți fac rău și ție. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 7-13 septembrie 2020:

Chiar dacă te simți constrânsă de anumite reguli, este esențial să îți dai seama de importanța lor. Modul respectuos în care alegi să te raportezi la cei din jur te va ajuta să îți deschizi uși în plan profesional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 7-13 septembrie 2020:

Modul în care se aliniază planetele în perioada următoare te va face să pierzi controlul asupra propriului echilibru. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 7-13 septembrie 2020:

Încearcă să fii mai precaută atunci când vine vorba de modul în care te alimentezi. Faci multe excese, de toate felurile, iar mișcarea fizică este din nou amânată pentru tot felul de motive puerile. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie