Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 7-13 mai 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 7-13 mai 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 7-13 mai 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 7-13 mai 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 7-13 mai 2018:


Succesul îți este garantat pe parcursul întregii săptămâni. Este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic, dar energia lui Saturn are tendința să te agite destul de mult. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 7-13 mai 2018:

În ultima perioadă ai avut parte de multe împliniri în plan emoțional. Deși starea de spirit din următoarele zile este destul de confuză, reușești totuși să îți menții intactă motivația în plan profesional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 7-13 mai 2018:

Energia venită din partea lui Saturn te va determina să îți menții standardele foarte ridicate, chiar dacă uneori simți că ar fi binevenit un compromis. Familia îți înțelege poziția socială pe care o adopți. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 7-13 mai 2018:

Viața sentimentală e cam plictisitoare în raport cu ceea ce ai tu nevoie. Faci tot ceea ce-ți stă în putință pentru a transforma energiile negative pe care le resimți în unele pozitive. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 7-13 mai 2018:

Pe parcursul zilelor următoare nimic din ceea ce trăiești nu va fi sigur. În raport cu cei din jur vei fi foarte fermă atunci când va veni vorba de cea mai mică greșeală. Contradicțiile din mintea ta vor rămâne o enigmă pentru partenerul tău. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 7-13 mai 2018:

Este posibil să fie nevoie să faci o schimbare radicală în viața ta. Chiar dacă îți este greu, o vei face fără ezitare dacă ajungi să simți că este spre binele tău. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 7-13 mai 2018:

Acorzi multă atenție regulilor sociale și morale. Indiferent de contextul social în care te afli, te ții mereu de cuvânt atunci când faci o promisiune. Această săptămână îți oferă oportunitatea de a face lucrurile diferit. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 7-13 mai 2018:

Obiectivele tale sunt dificil de atins. Este important să îţi menţii motivaţia la cote maxime, indiferent de stresul psihic pe care îl resimți în cadrul activității de la birou. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 7-13 mai 2018:

Această săptămână nu este tocmai potrivită pentru a lua decizii, de orice fel. În ceea ce privește cariera, te simți intimidată de ceilalți colegi cu care lucrezi. Problema ar fi că lași problemele personale să îți afecteze motivația și implicarea în ceea ce faci. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 7-13 mai 2018:

Tot ceea ce trăiești în zilele următoare te ajută să descoperi lucruri noi despre tine ca și persoană. Acest proces în care te-ai antrenat nu te poate ajuta decât să te dezvolți într-un mod armonios. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 7-13 mai 2018:

Chiar dacă programul de pe parcursul săptămânii este destul de încărcat, nu eziți să te implici și în dezvoltarea personală. Evenimentele din familie te afectează destul de serios. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 7-13 mai 2018:

Adevărul poate fi mult prea dureros uneori. Sunt situații în care preferi să acționezi cu toată prudența posibilă pentru a evita conflicte nebănuite. Dezvoltarea profesională trebuie să devină o prioritate pentru tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie