Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 7-13 ianuarie 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 7-13 ianuarie 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 7-13 ianuarie 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 7-13 ianuarie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 7-13 ianuarie 2019:

Lipsa de organizare din ultimele luni și-a spus cuvântul în ceea ce privește proiectele personale. Ai fost delăsătoare și ai renunțat să mai crezi în visuri pe care le ai de mic copil. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 7-13 ianuarie 2019:

Pe parcursul întregii săptămâni, casa zodiei tale va fi inundată de energii bune. Resimți intens acest lucru, mai ales în viața personală. Lucrurile sau conflictele se reglează de la sine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 7-13 ianuarie 2019:

Procesul terapeutic în care te afli de ceva timp începe să aducă schimbări substanțiale în viața ta. Îți dai seama că ceea ce ai făcut tu de fapt în ultimele luni a fost să înveți să ierți. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 7-13 ianuarie 2019:

Schimbările de mare viteză vor fi parte activă din activitatea ta zilnică. Trebuie să te adaptezi din mers multor contexte sociale și mai mult decât atât, să iei decizii înțelepte. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 7-13 ianuarie 2019:

Un Saturn destul de inovativ va încerca să te forțeze să crezi mai mult în propriile visuri. Chiar dacă ideile pe care le ai nu sunt acceptate imediat de către cei din jur, dă-le șansa să fie validate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 7-13 ianuarie 2019:

Pe parcursul întregii săptămâni ai o stare euforică. Ai senzația că întreg universul este părtaș la frumusețile pe care îți este dat să le trăiești și conlucrează neîncetat la fericirea ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 7-13 ianuarie 2019:

Indiferent că ești în căutare de noi prieteni sau noi parteneri de afaceri, această săptămână îți oferă toate premisele pentru ca acest lucru să se întâmple. În viața ta nimic nu este forțat. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 7-13 ianuarie 2019:

Prezența Soarelui rămâne destul de activă în zodia ta pe parcursul întregii săptămâni. În relația personală, vei avea parte de mult romantism și tandrețe, mai ales că știi că legătura dintre tine și partener a trecut la alt nivel. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 7-13 ianuarie 2019:

Chiar de la începutul săptămânii vei simți o nevoie neînțeleasă de a te retrage din mijlocul oricărei conexiuni emoționale, din mijlocul acțiunii care are loc la birou, din mijlocul a tot ceea ce înseamnă social. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 7-13 ianuarie 2019:

Pe parcursul acestei săptămâni, din cauza poziției retrograde a lui Mercur, este posibil să întâmpini probleme la nivel comunicațional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 7-13 ianuarie 2019:

Având în vedere că Jupiter va fi mai mereu prezent, toate lucrurile de care vei avea parte în această săptămână se află sub o aură deosebit de caldă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 7-13 ianuarie 2019:

În acest început de an, viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere. Intrigile fac parte din tabloul acestei săptămâni, mai ales dacă ne referim la modul în care vor decurge lucrurile la birou. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie