Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 5-11 martie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 5-11 martie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 5-11 martie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 5-11 martiee 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 5-11 martie 2018

Bazează-te pe prieteni în acest început de săptămână. Indiferent de ceea ce ți se întâmplă, vor fi acolo pentru tine și-ți va fi foarte ușor să le ceri ajutorul de care ai nevoie. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 5-11 martie 2018

Deși uneori consideri că timpul este aliatul tău, evenimentele din această săptămână îți demonstrează contrariul. Cele mai multe decizii pe care le iei vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 5-11 martie 2018

Adopți întru totul ideea de karmă. Simți pe propria pielea vibrația pe care ți-o transmite ori de câte ori lucrurile care se întâmplă ajung să ia o formă mai mult sau mai puțin asemănătoare cu ceea ce îți doreai cu adevărat să se întâmple. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 5-11 martie 2018

Încearcă să treci cât de ușor poți peste zilele de luni și până joi, atunci când energia ta intelectuală va crește dramatic și vei fi capabilă să analizezi într-un mod fidel toate lucrurile din jurul tău. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 5-11 martie 2018

Te simți mult mai atrasă de ideea de familie decât de obicei. Mai ales în prima parte a săptămânii, te gândești la căminul tău și la rezolvarea problemelor familiale care te-au afectat în ultima perioadă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 5-11 martie 2018

O energie intensă îți va afecta simțurile în prima parte a săptămânii. În perioada care urmează așteaptă-te la câteva experiențe radicale. N-ar fi rău să încerci să faci niște lucruri pe care nu le-ai mai experimentat niciodată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 5-11 martie 2018

Ești în căutare de experiențe sexuale. Vei pune în aplicare toată puterea de atracție, devenind o femeie foarte senzuală și captivantă. Acesta este noul tău mod de a te exprima și de a detensiona interacțiunile cu persoanele de sex masculin. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 5-11 martie 2018

Lucrurile noi vor fi predominante în viața ta pe parcursul întregii săptămâni. Deși ai senzația că deții controlul asupra a tot ceea ce trăiești, te înșeli. La birou apar noi oportunități de implicare în proiecte de mare anvergură. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 5-11 martie 2018

Tot ceea ce se întâmplă te are pe tine ca şi personaj central. Viaţa ta personală este plină de pasiune. Tot ceea ce faci în următoarele zile are menirea de a te face fericită. Alegerile pe care le faci sunt pline de pasiune și de dorința de trăi totul la superlativ. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 5-11 martie 2018

Chiar dacă în plan profesional nu se întâmplă nimic notabil, atmosfera de la birou te ajută să îţi proiectezi noi obiective. Această săptămână este intensă pentru tine în plan personal. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 5-11 martie 2018

Firea capricioasă nu te lasă să observi lucrurile dincolo de aparențe. În această săptămână alegi însă să te lași condusă de ceea ce simți. Faci pași importanți în carieră, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 5-11 martie 2018

Expunerea sinceră a sentimentelor te poate ajuta să rezolvi ușor neînțelegerile de care ai parte în plan personal. Chiar dacă compromisurile pe care le faci par să fie riscante, pe termen lung, acestea merită orice dedicare din partea ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie