Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 5-11 februarie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 5-11 februarie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 5-11 februarie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 5-11 februarie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 5-11 februarie 2018

Lucrurile nu se întâmplă întotdeauna atunci când îți dorești. Răbdarea este cheia succesului pentru tine. Ești o fire agitată și explozivă. Aceste caracteristici ale personalității tale te dezavantajează în plan profesional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 5-11 februarie 2018

Ești o persoană magnetică în plan social. Atragi privirile asupra ta cu orice acțiune pe care o întreprinzi. Gelozia pe care o stârnești în colegi nu poate fi însă de bun augur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 5-11 februarie 20188

Această săptămână începe cu o aură pozitivă. Te lași dusă de val de tot ceea ce trăiești în prezent. Nu îți mai pui întrebări în legătură cu ceea ce simți, ci doar îți dai voie să simți. Starea de sănătate însă nu este prea bună în această perioadă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 5-11 februarie 2018

Tensiunea psihică acumulată în timp începe să își arate efectele negative. În plan profesional, această săptămână este ceea ce ai nevoie pentru a te face remarcată. Modul în care ești construită psihologic te ajută să fii productivă în condiții de stres. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 5-11 februarie 2018

Domeniul profesional în care lucrezi este unul antrenant. Trebuie să ai o tărie psihică extraordinară pentru a nu ceda în mijlocul situațiilor stresante. Persoană iubită îți acceptă nevoia de a reuși în carieră și toate sacrificiile pe care le faci. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 5-11 februarie 2018

Influențe astrale agresive vor încerca să te dezechilibreze pe parcursul acestei săptămâni. Te vei afla față în față cu situații dificile și solicitante din punct de vedere psihic. Tăria de caracter și siguranța de sine te vor ajuta să iei deciziile cele mai bune. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 5-11 februarie 2018

Persoanele apropiate se încred în capacitatea ta de a discerne binele de rău. Cu toate acestea, lucrurile nu se întâmplă în direcția care trebuie. Te lași dusă de val, acționezi impulsiv, oferi gratuit insulte și ai tendința să fii agresivă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 5-11 februarie 2018

Uranus continuă să își pună amprenta asupra vieții tale sentimentale. Partenerul este singura persoană de care ai nevoie atunci când nu mai ai încredere în ține. Te simți epuizată din cauza situațiilor stresante prin care treci la birou. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 5-11 februarie 2018

Relația pe care o ai devine din ce în ce mai încordată pe zi ce trece. Ai senzația că nu mai comunici la fel de bine cu partenerul. Din punctul tău vedere, aceasta este principala problemă dintre voi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 5-11 februarie 2018

Debordezi de energie și din această cauză este posibil să fii foarte obositoare pentru partener. În această săptămână ai senzația tot mai acut că legătura dintre voi se năruie. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 5-11 februarie 2018

Starea de bine pe care o resimți în zilele următoare te ajută să te dedici cu tot interesul sarcinilor de la birou. Spre sfârșitul săptămânii duci la îndeplinire unul din proiectele importante pe care le coordonezi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 5-11 februarie 2018

Această săptămână va pune la încercare relația pe care o ai. Pentru a reuși să eviți un conflict între tine și partener, ar fi bine să lucrezi la autocontrolul reacțiilor în momentele tensionate. Te lași dusă de val și ai tendința să jignești foarte ușor. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie