Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 30 martie – 5 aprilie 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 30 martie – 5 aprilie 2020, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 30 martie – 5 aprilie 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 30 martie – 5 aprilie 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 30 martie – 5 aprilie 2020:


Întâmpini destul de multe dificultăți în schimbarea modului în care te alimentezi, dar ești motivată cu adevărat să o faci. Vei acționa cu perseverență. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 30 martie – 5 aprilie 2020:

Lucrurile bune se întâmplă celor care au răbdare și rămân încrezători. Încearcă să eviți competițiile de orice fel. Firea sensibilă este posibil să nu te ajute pentru a ieși câștigătoare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 30 martie – 5 aprilie 2020:

Ești atrasă de tot ceea ce este complex și dificil de îndeplinit și ajungi repede la senzația de rutină. Oamenii nu aleg să te menajeze atunci când se simt neîndreptățiți. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 30 martie – 5 aprilie 2020:

Lucrurile superficiale sunt cele care îți atrag întotdeauna atenția. Nu lași loc de compromis atunci când vine vorba de propriul ego. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 30 martie – 5 aprilie 2020:

Te lași ușor afectată de părerile sau acțiunile celor din jur și asta face din tine o persoană vulnerabilă. Demersurile în raport cu anumite visuri personale te ajută să fii încrezătoare cu privire la reușită. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 30 martie – 5 aprilie 2020:

Îți este mult mai ușor să faci lucrurile ghidată de ceea ce simți. Nu ești o fire rațională, iar cei care te cunosc cu adevărat, știu acest lucru despre tine. Zilele noii săptămâni se află sub influența Lunii. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 30 martie – 5 aprilie 2020:

Tot trecutul tău caracterizat de eșecuri și deziluzii a alimentat neîncrederea în sine. Acest lucru începe să se schimbe totuși. Nu te simți pregătită să faci față încă unui eșec din punct de vedere profesional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 30 martie – 5 aprilie 2020:

Evenimentele personale din ultima perioadă ți-au acaparat concentrarea și acest lucru s-a resimțit la nivelul relațiilor cu cei din jur. Nu întotdeauna mersul lucrurilor îți poate fi atribuit. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 30 martie – 5 aprilie 2020:

Toată această interiorizare pe care o trăiești se datorează în mare parte faptului că nu ești deloc mulțumită de propriul parcurs profesional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 30 martie – 5 aprilie 2020:

Persoana iubită este întotdeauna alături de tine, necondiționat și firesc. Indiferent de asta, în anumite contexte ceri lucruri despre care consideri că pur și simplu ți se cuvin. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 30 martie – 5 aprilie 2020:

În perioada următoare nu vei reuși să te concentrezi asupra lucrurilor cu adevărat importante. În viața ta sunt destul de multe persoane care au influență negativă asupra motivației tale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 30 martie – 5 aprilie 2020:

În plan profesional, chiar dacă te simți constrânsă de anumite reguli, este esențial să îți dai seama de importanța lor. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie