Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 3-9 februarie 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 3-9 februarie 2020, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 3-9 februarie 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 3-9 februarie 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 3-9 februarie 2020:


Prezența Soarelui rămâne destul de activă în zodia ta pe parcursul întregii săptămâni. În relația personală, vei avea parte de mult romantism și tandrețe. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 3-9 februarie 2020:

Chiar de la începutul săptămânii vei simți o nevoie neînțeleasă de a te retrage din mijlocul oricărei conexiuni emoționale, din mijlocul haosului existent la birou, din mijlocul a tot ceea ce înseamnă social. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 3-9 februarie 2020:

Fără să insiști asupra acestei percepții, oamenii din jurul tău chiar par obosiți și depășiți din punct de vedere psihic. Poate fi vorba de acea stare de repaus pe care o trăim cu toții odată cu încheierea unui capitol din viața noastră. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 3-9 februarie 2020:

Indiferent că ești în căutare de noi prieteni sau de parteneri de afaceri, această săptămână îți oferă toate premisele pentru ca acest lucru să se întâmple. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 3-9 februarie 2020:

Agitație și haos va fi peste tot unde îți îndrepți privirea. În aceste zile agitate, astrele te ajută să îți menții încrederea în tot ceea ce reprezintă frumos. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 3-9 februarie 2020:

Chiar dacă inițial nu ai crezut că este vorba de acest lucru, unele situații de la birou te forțează să îți pătezi integritatea. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 3-9 februarie 2020:

Deși este posibil ca în anumite contexte în care te vei afla să nu reușești să îți expui ideile, în această săptămână te mulțumești cu șansa de a cunoaște oameni deosebiți din punct de vedere profesional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 3-9 februarie 2020:

Inconvenientele care apar atunci când avem o atitudine delăsătoare se întorc împotriva noastră, mai devreme sau mai târziu. Pentru fiecare dintre noi, viața este un carusel. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 3-9 februarie 2020:

Chiar dacă sunt multe acele contexte care ne aduc dezamăgiri, nereușite, tristețe, nu trebuie să uităm niciodată că toate resursele se află în noi. Facem greșeli la orice pas și ne este greu să acceptăm această caracteristică a naturii umane. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 3-9 februarie 2020:

Atunci când mizezi cu totul pe spontaneitate, tot ceea ce trăiești se învăluie în autenticitate și profunzime. Nu lăsa pe nimeni să îți umbrească fericirea! Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 3-9 februarie 2020:

Obiectivele pe care le ai în minte pentru perioada următoare necesită concentrare și determinare. Chiar la început de săptămână, Soarele face binecunoscuta sa vizită în casa familiei. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 3-9 februarie 2020:

Sunt contexte în care va fi nevoie să fii mai chibzuită și calculată, chiar dacă vei simți că timpul zboară în van. Lucrurile se întâmplă întotdeauna într-un anumit ritm. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie