Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 3-9 august 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 3-9 august 2020, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 3-9 august 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 3-9 august 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 3-9 august 2020:

Ești o fire puternică, concentrată pe acțiune și pe rezultate și nimic nu te va face să îți întorci privirea din fața drumului pe care ai pășit. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 3-9 august 2020:

Iluzia pe care o trăiești atunci când vine vorba de controlul asupra propriei vieți se spulberă rapid la aflarea unor vești triste. Te simți epuizată și îți este teamă că, fără să vrei, vei ceda. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 3-9 august 2020:

Tonusul tău psihic are de suferit pe parcursul întregii săptămâni. Deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai iau amploare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 3-9 august 2020:

Anxietatea este cea care deține controlul asupra multor aspecte ale vieții tale. Trebuie să reușești să ieși cumva din acest cerc vicios în care te afli. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 3-9 august 2020:

Atunci când vine vorba de sectorul personal, în această săptămână ți se oferă destule indicii că te afli într-o mare dilemă emoțională. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 3-9 august 2020:

Având în vedere starea de oboseală psihică pe care ai resimțit-o în ultima perioadă, ai nevoie de mai multe activități care să te relaxeze. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 3-9 august 2020:

Modul în care ajungi să te exprimi demonstrează cât de mult crezi în propriile visuri. Ești determinată și concentrată. Atunci când vine vorba de pașii pe care îi faci, nu crezi în limitări. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 3-9 august 2020:

Observând modul în care lucrurile din jurul tău se modelează în funcție de acțiunile tale, devii încrezătoare că până la urmă totul se va armoniza. Anxietatea este cea care deține controlul asupra multor aspecte ale vieții tale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 3-9 august 2020:

Deși îți susții mereu punctul de vedere în raport cu ceea ce simți, starea emoțională confuză din această perioadă nu îți va permite să faci asta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 3-9 august 2020:

Indiferent că este vorba de viața personală, de carieră, de alegeri, de relații sau de orice alt aspect al vieții tale, totul suferă modificări substanțiale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 3-9 august 2020:

Lucrurile își urmează cursul, iar tu pare că uneori pierzi contactul cu tot ceea ce se întâmplă în jur. Ai foarte multe de rezolvat, totul în jurul tău este agitație și este nevoie de o foarte bună organizare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 3-9 august 2020:

Nu mai ești dispusă să îți întorci privirea spre toți cei care îți cer ajutorul deoarece ai nevoie de resurse și pentru tine. Te afli într-o tranziție importantă din punct de vedere emoțional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie