Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 29 aprilie – 5 mai 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 29 aprilie – 5 mai 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 29 aprilie – 5 mai 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 29 aprilie – 5 mai 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 29 aprilie – 5 mai 2019:


Programul tău este foarte încărcat, dar doar cu responsabilități care nu vizează propriul echilibru. Mai mult decât atât, ai senzația că nimic din ceea ce faci în prezent nu îți oferă de fapt împlinirea de care ai nevoie. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 29 aprilie – 5 mai 2019:

Încearcă să nu devii exagerată sau obositoare pentru cei din jur. Firea impulsivă te duce foarte des spre situații limită. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 29 aprilie – 5 mai 2019:

Pe parcursul zilelor care urmează este esențial să acționezi mai mult condusă fiind doar de raționamente bine definite. Întâmplările de care vei avea parte vor încerca să te scoată din zona de confort. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 29 aprilie – 5 mai 2019:

Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te va ajuta să îți deschizi uși în plan profesional. În acest context, o atitudine de superioritate cu siguranță nu este potrivită. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 29 aprilie – 5 mai 2019:

În perioada care urmează, la nivel inconștient, alegi să îți concentrezi atenția pe carieră pentru a minimaliza modul în care problemele personale te afectează emoțional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 29 aprilie – 5 mai 2019:

Transformările energetice pe care le vei resimți în perioada următoare te vor ajuta să îți prioritezi nevoile. Maturitatea emoțională la care ai ajuns te ajută să acționezi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 29 aprilie – 5 mai 2019:

Lucrurile radicale de care vei avea parte în zilele următoare te vor lua cu totul prin surprindere. Astrele au tendința de a crea haos la nivel energetic. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 29 aprilie – 5 mai 2019:

Ești genul de persoană care se adaptează foarte greu și știi că îți va fi dificil să găsești ancore care să te reechilibreze după o astfel de dezamăgire. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 29 aprilie – 5 mai 2019:

Niciodată nu te-ai simțit mai agresivă decât în zilele care urmează. Ai multe lucruri de spus. Te oprești și te inhibi pentru a evita să faci rău. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 29 aprilie – 5 mai 2019:

Fără să îți dai seama cu exactitate de acest lucru, treci printr-o perioadă transformațională. Noile începuturi cu care ești forțată să dai piept te bulversează și te fac trăiești foarte multe stări confuze. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 29 aprilie – 5 mai 2019:

Modul în care ajungi să te exprimi demonstrează cât de mult crezi în propriile visuri. Ești determinată și concentrată. Atunci când vine vorba de pașii pe care îi faci, nu crezi în limitări. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 29 aprilie – 5 mai 2019:

Te dezici de toate inhibițiile care te caracterizează și faci doar ceea ce simți. Entuziasmul cu care trăiești orice mică bucurie a vieții face din tine o persoană jovială și pozitivă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie