Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 26 noiembrie - 2 decembrie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 26 noiembrie – 2 decembrie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 26 noiembrie – 2 decembrie 2018:

Intuiția se pare că „lucrează” la cote maxime în aceste zile. Faci tot ceea ce îți dictează ea și simți cum lucrurile din jurul tău iau o formă armonioasă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 26 noiembrie – 2 decembrie 2018:

Să joci precaut sau să te apropii în mod periculos de anumite limite? Mintea ta este un adevărat carusel în zilele care urmează. Sunt momente în care te vei simți plină de energie, exuberantă, și imediat dispoziția ta se transformă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 26 noiembrie – 2 decembrie 2018:

Ai o viziune foarte clară asupra tuturor lucrurilor din jurul tău. Nimic din ceea ce ar încerca să facă unii nu îți va putea distrage atenția de la obiectivele stabilite. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 26 noiembrie – 2 decembrie 2018:

Acțiunile pe care le întreprinzi sunt dictate de ceea ce simți. Cu toate astea, ești mereu pregătită ca cei din jur să nu răspundă așa cum îți dorești propunerilor pe care le ai. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 26 noiembrie – 2 decembrie 2018:

Ai foarte multe întrebări de adresat, dar nimeni nu te poate ajuta în acest sens decât propria persoană. Atunci când vine vorba de carieră, este foarte important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 26 noiembrie – 2 decembrie 2018:

Sentimentele pe care le ai te fac să acționezi spontan și să te implici în tot felul de aventuri emoționale. Jupiter creează un climat de încredere în cadrul echipei din care faci parte la birou. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 26 noiembrie – 2 decembrie 2018:

Chiar dacă la birou colegii au devenit destul de agresivi și interesați, nu eziți să îți susții ideile așa cum ai făcut-o și până acum, cu încredere în reușită. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 26 noiembrie – 2 decembrie 2018:

Această săptămână îți oferă destule indicii că te afli într-o mare dilemă emoțională. Nimic din ceea ce trăiești nu îți dă senzația de autenticitate. Starea de sănătate îți dă și ea bătăi de cap. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 26 noiembrie – 2 decembrie 2018:

Drumul către succes nu este ușor, fapt care se observă, mai ales la nivel de energie. Majoritatea deciziilor pe care le iei în zilele următoare vor fi dificil de integrat în propria realitate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 26 noiembrie – 2 decembrie 2018:

Pe parcursul acestei săptămâni te vei focusa doar pe aspectele practice ale vieții tale și nu vei mai lăsa loc dramelor emoționale să preia controlul. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 26 noiembrie – 2 decembrie 2018:

Deși astrele te influențează destul de mult atunci când vine vorba de alegerile pe care trebuie să le faci, până la urmă primează ceea ce simți și nevoile pe care le ai. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 26 noiembrie – 2 decembrie 2018:

Familia este și va fi pentru tine o sursă de energie pozitivă. Faptul că ești mereu alături de cei dragi te ajută și să descoperi lucruri noi despre propriile limite. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie