Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 26 martie – 1 aprilie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 26 martie - 1 aprilie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 26 martie - 1 aprilie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 26 martie – 1 aprilie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 26 martie – 1 aprilie 2018:


Energia intermitentă pe care o primești din partea astrelor are tendința să te debusoleze. Incertitudinile de care ai parte în această săptămână accentuează starea de confuzie în care trăiești de ceva timp. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 26 martie – 1 aprilie 2018:

Influența preponderentă a lui Saturn este palpabilă în viața ta de zi cu zi. Agitația și confuzia pe care le simți te împing de la spate să iei decizii greșite. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 26 martie – 1 aprilie 2018:

Lucrurile se întâmplă întotdeauna cu un anumit scop. Sunt situații a căror esență ajungi să o înțelegi după mult timp. Odată însă ce acest lucru se întâmplă, îți dai seama că devii tot mai bogată din punct de vedere spiritual și emoțional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 26 martie – 1 aprilie 2018:

În zilele următoare ajungi din nou să îți regreți acțiunile. În aceasta nouă săptămână pot avea loc schimbări importante în viața ta.  Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 26 martie – 1 aprilie 2018:

Niciun eveniment nu te ia prin surprindere în perioada care urmează. Totul pare amorțit în jurul tău. O să faci reale progrese profesionale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 26 martie – 1 aprilie:

Energia planetelor îți induce o stare de spirit pozitivă pe tot parcursul întregii săptămâni. Reușești să treci cu maturitate peste problemele sentimentale pe care le ai. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 26 martie – 1 aprilie:

Situațiile dificile din trecutul tău trebuie să te motiveze să fii mai bună în tot ceea ce faci în prezent. Chiar dacă provocările te solicită psihic și emoțional, acestea aduc schimbarea în viața ta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 26 martie – 1 aprilie:

Emoțiile tulburătoare pe care le resimți au efecte vizibile la nivel somatic. Durerile de cap au revenit. Îți este foarte greu să rămâi pozitivă și echilibrată având în vedere lucrurile care se întâmplă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 26 martie – 1 aprilie:

Îți place să te lași condusă de ceea ce simți. Consideri că acesta este modul tău personal de a acționa, indiferent de situația în care te afli. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 26 martie – 1 aprilie:

Comunicarea are un rol esențial în relația pe care o ai. Îți dai seama de acest lucru cu fiecare situație tensionată prin care treci împreună cu partenerul. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 26 martie – 1 aprilie:

Ai tendința dezastruoasă pentru tine de a analiza foarte mult lucrurile. Din această cauză, sentimentele își pierd din nuanță și din importanță. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 26 martie – 1 aprilie:

Majoritatea intrigilor de care ai parte la birou ți se par cel puțin puerile. Ai ajuns în momentul în care înțelegerea pe care încerci să le-o oferi celor din jur tinde spre zero. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie