Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 26 februarie – 4 martie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 26 februarie – 4 martie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 26 februarie – 4 martie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 26 februarie – 4 martie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 26 februarie – 4 martie 2018

Viitorul tău profesional se pare că nu a arătat niciodată mai clar decât acum. Încearcă să nu iei în considerare gândurile negative care îți inundă mintea. Dă-ți voie să trăiești ceea ce meriți! Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 26 februarie – 4 martie 2018

Îți începi săptămâna într-o notă pozitivă și plină de entuziasm. Ești o fire romantică și îți dorești să petreci mai mult timp alături de cel ales. Reacțiile pe care le ai uneori par a fi exagerate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 26 februarie – 4 martie 2018

Problemele legale și financiare sunt două dintre subiectele care îți creează o stare de disconfort la începutul acestei săptămâni. Dacă ești pe punctul de a face o tranzacție importantă, ar fi bine să iei în considerare toate implicațiile pe care le presupune. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 26 februarie – 4 martie 2018

În zilele de luni și marți este important să spui 'nu' oricărei activități noi ce apare. Nu este vorba că nu te simți pregătită pentru ceea ce urmează, doar că este momentul potrivit să te menții concentrată asupra a ceea ce ai de realizat în prezent. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 26 februarie – 4 martie 2018

Încă de la începutul săptămânii simți că ai o dispoziție extraordinară. Te simți pregătită să-ți asumi riscuri și să te implici în proiecte care în momentul de față par a fi nerealizabile. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 26 februarie – 4 martie 2018

Decizii radicale, stări de spirit profunde și năucitoare, lipsa rațiunii atunci când inima îți solicită anumite lucruri. Așa se prezintă această săptămână pentru tine. Deși la birou ai parte de activitate intensă, nu reușești să îți setezi obiective realiste. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 26 februarie – 4 martie 2018

Relațiile de prietenie pe care le ai sunt puse mereu la încercare. Deși nu ești o persoană care să se abandoneze în idea de 'prietenie adevărată', ești o ființă devotată și empatică. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 26 februarie – 4 martie 2018

Chiar dacă îți este dificil să accepți, sunt unele relații care ajung la final. Trebuie să înveți să îți păstrezi echilibrul emoțional în aceste situații. Chiar dacă acele persoane nu mai sunt lângă tine, lecțiile pe care le-ai învățat alături de ele sunt de neprețuit. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 26 februarie – 4 martie 2018

Energia planetelor agită destul de mult modul în care relaționezi. Nu trage concluzii pripite pe baza unei mici neînțelegeri avute cu jumătatea ta! Ai face bine să fii înțeleaptă și să analizezi bine situația în care te afli. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 26 februarie – 4 martie 2018

Constați ușor consternată faptul că modul tău de exprimare creează dificultăți în conversațiile pe care le ai. Deși consideri că mesajul pe care îl transmiți este concis și elocvent, realitatea ți se relevă sub altă formă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 26 februarie – 4 martie 2018

Simți nevoia să te distanțezi de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Vrei să lași lucrurile să decurgă de la sine. Alegi să te transformi în spectatorul propriei vieți. Pentru o perioadă, este binevenită o astfel de retragere emoțională. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 26 februarie – 4 martie 2018

Pe parcursul acestei săptămâni ai constant impresia că stagnezi din mai mult puncte de vedere. Proiectele personale sunt date deoparte din cauza lipsei banilor, iar în ceea ce privește relația personală, nimic nu se întâmplă așa cum îți dorești. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie