Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 21-27 mai 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 21-27 mai 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 21-27 mai 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 21-27 mai 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 21-27 mai 2018:

Ai putea începe această săptămână prin a sparge cu toată inima întregul set de reguli sociale pe care le urmezi. Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îţi aducă fericire sau împlinire, trebuie să acţionezi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 21-27 mai 2018:

Decizia de a lucra puțin la aspectul fizic este una excelentă. Demersurile pe care le vei face în acest sens te vor ajuta să îți recapeți și vitalitatea de altădată. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 21-27 mai 2018:

Această săptămână aduce în prim plan capacitatea ta de adaptare la tot ceea ce este nou. Deși starea ta interioară nu pare să fie una excelentă, reușești să nu te lași acaparată de tristețea care te invadează. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 21-27 mai 2018:

Trecutul nu mai are nicio putere asupra ta. Tot ceea ce ai trăit odată este dat uitării în cel mai profund mod. Gândurile constructive te ajută să îţi modelezi cariera după propriul plac. Expune-ţi intenţiile într-un mod clar şi concis! Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 21-27 mai 2018:

Trebuie să lucrezi la comunicare. Punctul tău de vedere este de multe ori susţinut de energia astrelor, însă acest lucru te dezavantajează în situațiile delicate în care te vei afla la muncă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 21-27 mai 2018:

Trecutul romantic pare că încă îşi menţine ancorele în prezentul tău. Ai nevoie de o ruptură dură şi decisivă! Deși nu accepți acest lucru, încă te simți trasă înapoi de frânturile de sentimente pe care le mai ai pentru o anumită persoană. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 21-27 mai 2018:

Faci pași importanți spre regăsirea echilibrului interior. Acțiunile pe care le întreprinzi sunt dictate de ceea ce simți. Cu toate astea, ești mereu pregătită ca cei din jur să nu răspundă așa cum îți dorești așteptărilor pe care le ai. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 21-27 mai 2018:

Deși săptămâna este destul de liniștită din punct de vedere emoțional, nu reușești să îți explici starea de agitație care îți cuprinde simțurile. Totul pare să fie învăluit într-o alură întunecată. Este clar că ai nevoie de odihnă și relaxare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 21-27 mai 2018:

De cele mai multe ori, acțiunile tale indică o altă stare de spirit față de cea pe care o ai. Ești ambiguă în tot ceea ce faci. Sensibilitatea care îți caracterizează personalitatea iese la suprafață în mai multe contexte în această săptămână. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 21-27 mai 2018:

Distanțarea de o anumită persoană din viața ta este posibil să fie ireversibilă. Îți este greu să accepți asta, dar comportamentul ei te va ajuta în acest sens. Spre ziua de miercuri lucrurile par să se clarifice puțin. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 21-27 mai 2018:

Schimbarea este un lucru benefic pentru tine. Chiar dacă uneori îți este dificil să faci asta, reușești mereu să te adaptezi contextelor în care te afli. Prezența lui Saturn în zodia ta are o influență evidentă pe parcursul acestei săptămâni. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 21-27 mai 2018:

Această săptămână începe cu o serie de surprize pentru tine. Uranus, planeta care susține transformările, te va provoca să iei decizii nesăbuite. În plan profesional ai nevoie de mai multă motivație pentru a face tot ceea ce îți propui. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie