Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 20 – 26 mai 2019

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 20 – 26 mai 2019, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 20 - 26 mai 2019

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 20 – 26 mai 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 20 – 26 mai 2019:


Prezența Soarelui rămâne destul de activă pe parcursul întregii săptămâni. Vei avea parte de mult romantism și tandrețe. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 20 – 26 mai 2019:

Schimbarea priorităților îți va oferi în perioada următoare motivația necesară pentru a face lucruri pe care le-ai tot amânat de ceva timp. Chiar dacă sprijinul celor dragi este sporadic, tu oricum te bazezi pe propria capacitate de a rezolva lucruri și de a trece peste situații. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 20 – 26 mai 2019:

Alegerile și acțiunile pe care urmează să le faci te vor ajuta să găsești un nou sens al propriei vieți. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 20 – 26 mai 2019:

Dorința ta de a trăi într-un mod exploziv tot ceea ce presupune interacțiunile cu cei din jur te face să fii mult prea exuberantă. Modul în care vor reacționa ceilalți la comportamentul tău te va influența decisiv din punct de vedere emoțional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 20 – 26 mai 2019:

Rutina în care trăiești zi de zi te ajută să te simți confortabil din mai multe puncte de vedere. În aceiași măsură, îți oferă și o listă interminabilă de frustrări. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 20 – 26 mai 2019:

Comportamentul tău pare să fie din ce în ce mai acid în raport cu anumite persoane. Deși vocal susții anumite sentimente și trăiri, acțiunile tale nu demonstrează nimic. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 20 – 26 mai 2019:

Modul în care te-ai simțit în ultima perioadă te-a ajutat mult să fii mai determinată în ceea ce privește unele schimbări fundamentale din viața ta. Deși știi că nimic nu se întâmplă fără un motiv anume, sunt contexte în care parcă nu mai ai răbdare să descoperi esența pe care o ascund. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 20 – 26 mai 2019:

Această săptămână este definitorie pentru tine din toate punctele de vedere. Egoismul cu care acționează anumite persoane încă reușește să te surprindă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 20 – 26 mai 2019:

În această săptămână este posibil să fii pusă în postura să insiști foarte mult atunci când este vorba de noile contracte pe care le vei încheia la birou. Cu toate astea, rezultatul este satisfăcător pentru tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 20 – 26 mai 2019:

Norocul se va ține departe de tine în această săptămână. Eșecurile pe care le vei trăi te vor motiva să persiști în a visa la propriile obiective, iar tot ceea ce vei face va fi calculat și focusat. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn

Horoscop săptămânal Vărsător: 20 – 26 mai 2019:

În carieră vei avea parte de multe oportunități, dar acest lucru te va pune în dificultate. Ai mari probleme în ceea ce privește luarea deciziilor. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 20 – 26 mai 2019:

Flirturile pe care le plasezi în raport cu cei din jur îți dau o aură de cuceritoare. Deși nu ești interesată de nicio relație în plan personal, simți nevoia de a ți se confirma sexualitatea. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie