Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 16-22 aprilie 2018

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 16-22 aprilie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 16-22 aprilie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 16-22 aprilie 2018, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 16-22 aprilie 2018:


Atunci când te afli doar în compania propriei persoane, reușești să îți analizezi gândurile și sentimentele într-o manieră profundă. Ajungi să fii mult mai sigură de ceea ce îți dorești și acesta este și motivul pentru care devii atât de reticentă la tot ceea ce îți spun cei din jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 16-22 aprilie 2018:

Gândești totul într-o mare viteză. Mereu iei decizii spontane, mai ales în ceea ce privește viața personală. Consideri că nu ai timp de pierdut și de aceea nu te pierzi în detalii, indiferent de problema cu care te confrunți. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 16-22 aprilie 2018:

Sentimentele pe care le ai sunt pe alocuri ușor explozive. Sunt situații în care nu reușești să le ții în frâu. Exuberanța de care dai dovadă în această săptămână poate fi destul de obositoare pentru cei din jur. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 16-22 aprilie 2018:

Persoana iubită pare să fie tot mai prezentă în relația dintre voi. Această schimbare de stare te bucură și te încântă. Dispoziția ta este una energică și pozitivă pe întreg parcursul săptămânii. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 16-22 aprilie 2018:

Lucrurile se precipită destul de mult pe plan personal. Atunci când credeai că ai ajuns la un echilibru, îți dai seama că acest sentiment nu este de fapt unul autentic, ci doar te minți singură. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 16-22 aprilie 2018:

În această săptămână, astrele îți indică să te lași cucerită de emoțiile care îți traversează corpul. Ai nevoie de momente intense pentru a privi viața cu alți ochi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 16-22 aprilie 2018:

Venus pulsează destul de mult pe un tip de comportament erotic. Toate acțiunile pe care le întreprinzi au ca și țintă persoana iubită. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 16-22 aprilie 2018:

Lucruri extraordinare ți se întâmplă în perioada următoare. Magia sub care plutește viața ta îți conferă o stare de spirit pe care nu ai mai trăit-o până în prezent. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 16-22 aprilie 2018:

Pe parcursul acestei săptămâni vei avea mai multe responsabilități decât de obicei. Pe alocuri simți că lucrurile o iau razna. Totul îți scapă de sub control. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 16-22 aprilie 2018:

Auspiciile pentru săptămâna aceasta sunt destul de rezervate. Deși se întâmplă destul de multe lucruri, nimic nu pare să fie notabil. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn

Horoscop săptămânal Vărsător: 16-22 aprilie 2018:

Este important să acorzi prioritate acelor persoane din viața ta care ți-au demonstrat întotdeauna loialitate. Deși îți este dificil uneori să vezi dincolo de aparențe, nu trebuie să te lași acaparată de ideea de rău în tot ceea ce se întâmplă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 16-22 aprilie 2018:

Îți dai seama că îți lipsește foarte mult viața intensă de altădată. În aceste zile alegi să ieși mai des cu prietenii, la teatru, la film, la plimbări deoarece simți nevoia de contact social. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie