Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 14-20 septembrie 2020

Ți-am pregătit horoscopul săptămânal pentru perioada 14-20 septembrie 2020, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 14-20 septembrie 2020

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 14-20 septembrie 2020, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 14-20 septembrie 2020:

La birou toți te știu ca fiind un adevărat profesionist, iar corectitudinea cu care faci lucrurile este de fapt cartea ta de vizită. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 14-20 septembrie 2020:

Reușești destul de bine să îți organizezi activitatea profesională, dar și obiectivele personale, astfel încât balanța celor două sectoare se află mereu în echilibru. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 14-20 septembrie 2020:

Pari calmă la exterior, dar de fapt sufletul tău trece printr-o perioadă solicitantă din punct de vedere emoțional. Cu fiecare zi care trece, relațiile din viața ta se maturizează. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 14-20 septembrie 2020:

Eșecurile celorlalți au rezonat dintotdeauna în acțiunile tale și astfel ajungi să te complaci. Nereușitele celorlalți nu ar trebui să te demotiveze, din contră. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 14-20 septembrie 2020:

Această săptămână începe cu o serie de surprize pentru tine. Uranus, planeta care susține transformările, te va provoca să iei decizii nesăbuite. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 14-20 septembrie 2020:

Persoanele de care ne înconjurăm vorbesc de la sine despre noi. Relațiile de calitate din viața ta au la bază încredere și devotament, indiferent de context. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 14-20 septembrie 2020:

În această săptămână există posibilitatea să ai parte de un nou început din punct de vedere profesional. Pentru ca acest lucru să se întâmple, este esențial ca tu să preiei inițiativa. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 14-20 septembrie 2020:

În raport cu anumite persoane, simți dezamăgirea în cel mai profund mod. La orice pas cauți explicații plauzibile a unor comportamente pentru a te putea „anestezia” emoțional. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 14-20 septembrie 2020:

Chiar dacă compromisurile pe care le faci par să fie riscante, pe termen lung, acestea merită orice dedicare din partea ta. Timpul ți-o va confirma! Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 14-20 septembrie 2020:

Îți este mult mai ușor să faci lucrurile ghidată de ceea ce simți. Nu ești o fire rațională, iar cei care te cunosc cu adevărat, știu acest lucru despre tine. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 14-20 septembrie 2020:

Întâmpini destul de multe dificultăți în schimbarea modului în care te alimentezi, dar ești motivată cu adevărat să o faci. Vei acționa cu perseverență. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 14-20 septembrie 2020:

Sunt multe oportunități care îți vor capta atenția pe parcursul acestei săptămâni, dar nimic nu va fi suficient de „consistent” pentru a te face să acționezi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie