Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 1-7 ianuarie 2018

Ți-am pregătit Horoscopul săptămânal pentru perioada 1-7 ianuarie 2018, ca să știi cum va fi săptămâna viitoare în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru următoarea perioadă și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor.

Horoscop săptămânal. Previziuni pentru perioada 1-7 ianuarie 2018

Citește horoscopul săptămânal pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 1-7 ianuarie 2018, că să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Horoscop săptămânal Berbec: 1-7 ianuarie 2018

Berbecii au un început de săptămâna foarte liniștit însă pășirea în noul an parcă îi trezește la viață. Ei își dau seama de toate oportunitățile care li se aștern în față. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Horoscop săptămânal Taur: 1-7 ianuarie 2018

Taurii sunt mereu pregătiți să facă față imprevizibilului și nu își mai lasă fericirea în mâinile celorlalți. Ei lucrează din greu că această atitudine să nu îi părăsească. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Horoscop săptămânal Gemeni: 1-7 ianuarie 2018

Gemenii se lasă conduși de ceea ce simt însă ajung să își regrete acțiunile. În această săptămână pot avea loc schimbări importante în viața lor. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Horoscop săptămânal Rac: 1-7 ianuarie 2018

Ziua de luni și începutul anului îi găsește pe Raci într-o dispoziție posacă pentru ca au senzația că îi inundă un sentiment de neliniște și neapartenenta. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Horoscop săptămânal Leu: 1-7 ianuarie 2018

Începutul anului aduce schimbări importante pentru Lei. Ei sunt pregătiți pentru toate surprizele și provocările care urmează. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Horoscop săptămânal Fecioară: 1-7 ianuarie 2018

Fecioarele sunt dornice să exploreze, să învețe cât mai multe lucruri noi. Ele se vor dedică activității profesionale pentru că domeniul carierei devine iar prioritar. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Horoscop săptămânal Balanță: 1-7 ianuarie 2018

Balanțele au parte de urcușuri și coborâșuri pe parcursul acestei săptămâni și acestea se fac resimțite la nivel somatic. Cei din jur nu pun, totuși, accent pe ceea ce simt ele. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 1-7 ianuarie 2018

Scorpionii vor anula, la începutul săptămânii, toate planurile pe care le aveau stabilite anterior pentru că se simt epuizați din punct de vedere psihic. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Horoscop săptămânal Săgetător: 1-7 ianuarie 2018

Nopțile pierdute în sezonul petrecerilor își arată acum efectele negative pentru Săgetători. Este foarte evident, totuși, că vor începe serviciul cu dăruire și implicare. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Horoscop săptămânal Capricorn: 1-7 ianuarie 2018

Pentru Capricorni, săptămână care vine este plină de oportunități. Dezvoltarea profesională ajunge să fie, din nou, prioritatea lor. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Horoscop săptămânal Vărsător: 1-7 ianuarie 2018

Vărsătorii sunt foarte sensibili în această perioadă și se lasă afectați de toate observațiile pe care le primesc din partea persoanei iubite. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Horoscop săptămânal Pești: 1-7 ianuarie 2018

Casa zodiei Peștilor este inundată de energii bune – lucrurile sau conflictele se reglează de la șine și ei decid să nu mai persevereze în suferință. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie