De ce îți trimite semnale mixte, în funcție de zodia lui

Stările lui schimbătoare nu înseamnă neapărat că nu mai este interesat de tine. Află exact ce este în mintea lui, în funcție de zodie.

De ce îți trimite semnale mixte, în funcție de zodia lui

Totul merge bine între voi, nu ai nicio îndoială că ai găsit bărbatul perfect și deja te gândești că relația voastră ar putea avea un viitor. Însă, deodată, el se poartă distant și nu știi ce să mai crezi, dacă te place sau nu. Să primești semnale mixte poate fi foarte frustrant și este destul de greu să-ți dai seama care sunt intențiile lui reale.

Nu sări repede la concluzii, deoarece fiecare bărbat are un mod diferit de a manevra lucrurile, iar asta poate depinde de zodia lui. Așă că, înainte să-i trimiți mesajul de adio, vezi ce are de spus astrologia despre comportamentul lui.

Berbec

Bărbatul din zodia Berbec se mișcă rapid, dar asta nu înseamnă că intențiile lui nu sunt serioase. Deoarece se aruncă repede cu capul înainte fără să gândească prea mult, poate realiza mai târziu că, de fapt, ceea ce este între voi nu e ce își dorește el cu adevărat. Acesta poate fi motivul pentru care îți trimite semnale mixte după atâtea întâlniri.

Taur

Bărbatul din zodia Taur este partenerul perfect, deoarece este loial, stabil și de încredere. Însă, vei observa în timp că este nesigur pe el. Dacă simte că ai anumite incertitudini legate de relația voastră, se va retrage. De aceea, dacă îți trimite semnale mixte, este posibil să fie din cauză că nu știe ce simți cu adevărat. Așa că, fii sinceră cu el și nu-i da motive să se îndoiască de sentimentele tale.

Gemeni

Dacă te întâlnești cu un bărbat din zodia Gemeni, nu este nicio surpriză că ai parte de semnale mixte. El este jucăuș și mereu în căutare de ceva interesant, de aceea, dacă simte că lucrurile devin prea seriose între voi, poate deveni plictisit. Însă, există și posibilitatea să-și dorească să se distreze puțin pentru a ieși din rutina voastră zilnică. Dacă nu vrei să te alături jocului și cauți ceva serios și stabil, evită să te implici într-o relație cu acest semn zodiacal.

Rac

Bărbatul din zodia rac este profund, intuitiv, sensibil și, cel mai probabil, are o latură artistică. Din păcate, această zodie vine cu un bagaj emoțional, ceea ce înseamnă că poate fi schimbător. Dacă începe deodată să fie distant, este posibil să fie prost dispus, iar tu să nu ai nicio legătură cu asta. Lasă-l câteva zile să-și revină, iar lucrurile vor reveni la normal.

Leu

Leul își dorește să aibă parte de multă atenție din partea ta. Dacă îți trimite semnale mixte, poate însemna că nu îi oferi atenția de care are nevoie sau, pur și simplu, vrea să te lase pe tine să faci toată treaba pentru o perioadă. Dacă îl placi cu adevărat, fă-i pe plac, însă ai grijă să nu cazi în capcană și să profite de tine.

Fecioară

Bărbatul Fecioară este un om organizat și echilibrat, însă gândește prea mult orice aspect al vieții sale. Dacă simți că este distant, probabil analizează relația voastră, pentru a fi sigur că lucrurile vor decurge fără probleme. Din păcate, nimeni nu poate prezice viitorul, de aceea ar trebui să-l ajuți să nu mai ia totul atât de serios și să se lase purtat de val.

Balanță

Bărbatul din zodia balanță vrea să fie sigur că totul merge perfect. De aceea, nu este niciodată cu adevărat hotărât. El își dorește să fie partenerul ideal pentru tine, dar petrece prea mult timp analizând fiecare opțiune și, astfel, îi este destul să de greu să ia o decizie. De aceea, dacă îți trimite semnale mixte, înseamnă că prea ocupat gândidu-se asupra unei decizii în loc să fie cu mintea în relație.

Scorpion

Scorpionul pare partenerul perfect, deoarece este profund și pasional. Însă, fiind atât de emotiv, poate avea stări schimbătoare ce te vor determina să te întrebi dacă este serios în privința ta. Poate părea că ai parte de relația perfectă, însă stările sale s-ar putea să nu fie atât de plăcute.

Săgetător

Bărbatul din zodia Săgetător este haios, carismatic și plin de energie. Deși parte partenerul ideal pentru tine, el nu poate respecta întotdeauna promisiunile pe care le face. Asta nu înseamnă că nu este un om bun, deoarece nu o face în mod intenționat. Dar, dacă simți că primești semnale mixte, înseamnă că a promis mai mult decât poate oferi.

Capricorn

Capricornul este obsedat de autocontrol. Dacă simți că se poartă diferit, înseamnă că s-a lăsat purtat de val și încearcă să recapete controlul. În acest caz, totul depinde de el, tu nu ai nicio vină. Însă, dacă se retrage deodată, înseamnă că este îndrăgostit și își pierde ușor controlul când vine vorba de tine. De aceea, lasă-l un moment să revină cu picioarele pe pământ.

Vărsător

Bărbatul din zodia Vărsător este sensibil și profund, însă îi este greu să-și exprime sentimentele. Îi place să spună ce gândește cu adevărat, însă dacă vine vorba de lucruri prea emoționante, cel mai probabil se va retrage. Dacă îți trimite semnale mixte, înseamnă că încă încearcă să înțeleagă ce simte pentru tine. Lasă-l puțin timp, deoarece este un bărbat deștept și va realiza care sunt sentimentele lui reale.

Pești

Bărbatul din zodia Pești adoră sa fie în postura de victimă. Este genul de om care va aminti mereu de persoana care i-a frânt inima și de faptul că nu mai poate avea încredere în nimeni. Dacă devine distant deodată, probabil se gândește la ceea ce a pățit pentru a se întrista în mod intenționat. De aceea, trebuie să-l lași singur pentru o vreme pentru a trece peste, deși acest lucru poate dura ceva timp.

Citește și:
Cat de mult poti avea incredere intr-o persoana, in functie de zodie

Text: Diana Babanica
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie