Cum va influența Marte retrograd fiecare zodie în această toamnă

Dacă te gândeai că anul 2020 nu poate fi mai surprinzător de atât, îți vom spune că fiecare zodie va avea parte de schimbări la care nici nu se așteaptă.

Cum va influența Marte retrograd fiecare zodie în această toamnă

De pe 9 septembrie și până pe 13 noiembrie, Marte își va schimba mișcarea retrogradă în Berbec, ceea ce înseamnă că pentru toate zodiile va urma o perioadă plină de schimbări. 

Fiecare zodie va trece prin momente importante, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Unele zodii vor fi mai îndrăznețe, vor avea parte de provocări, pe când altele ar trebui să fie mai liniștite și să nu experimenteze atât de mult. Însă fiecare semn zodiacal este încurajat să îmbrățișeze oportunitățile care îi apar în viață în această perioadă.

1. Berbec

Dacă ești în zodia Berbec, atunci ar trebui să fii pregătită pentru schimbările care vor apărea în viața ta. Este posibil să întâmpini câteva probleme în ceea ce privește relaționarea cu cei din jur și să resimți anumite frustrări. Însă, nu trebuie să cedezi, ci mai degrabă să te gândești să tratezi lucrurile care apar cu responsabilitate.

2. Taur

Este posibil să te simți destul de epuizată în această perioadă. Este important să îți acorzi câteva zile în care să te odihnești și să te preocupi de planurile tale personale. Asigură-te că faci ceea ce îți place, astfel încât să poți reveni din nou la muncă cu forțe proaspete. 

3. Gemeni

Dacă în ultima vreme ai avut parte de câteva conflicte în cercul de prieteni, nu ar fi rău dacă ai încerca să te împrietenești și cu alte persoane, cel puțin în următoarele două luni. E posibil să ai parte de câteva discuții în contradictoriu cu persoanele apropiate. Nu încerca să dai vina pe ceilalți, ci reflectează asupra acțiunilor tale.

4. Rac

Racii s-au simțit motivați în ultima vreme să se preocupe mai mult de cariera lor și același lucru ar trebui să îl facă și pe mai departe. Însă, odată cu Marte retrograd, vor experimenta un sentiment de neliniște, dar și de stagnare. Ar trebui să încerce să fie cât mai productivi, dar să nu pună foarte multă presiune pe ei. Cu puțină răbdare, vor traversa și această perioadă.

5. Leu

În ultimele luni Leii s-au preocupat de dezvoltarea personală și și-au îmbunătățit mai multe abilități. Însă, acum se simt confuzi și nu sunt siguri de anumite alegeri pe care le-au făcut. Nu trebuie să considere asta o lipsă de motivație, ci o regăsire de sine care îi va ajuta să se orienteze pe viitor. 

6. Fecioară

Pentru Fecioare vine o perioadă excelentă în care se pot odihni mai mult și se pot gândi mai intens la planurile pe plan personal. Nu este un moment potrivit să împrumute bani sau să facă promisiuni dacă nu sunt convinse că le pot duce până la capăt. Cu toate astea, dacă oamenii le solicită ajutorul și îl pot oferi, nu ar trebui să îi refuze.

7. Balanță

Marte retrograd ar putea aduce destul de multe frustrări în viața de cuplu pentru Balanțe. În acest sens, nu ar trebui să fie surprinse dacă vor avea anumite dispute cu partenerul de viață și nu vor reuși să le gestioneze. Nu ar trebui să acționeze impulsiv și nici să se simtă dominate de furie. Vor trebui să aibă răbdare și să fie înțelegătoare.

8. Scorpion

În următoarele luni, Scorpionii vor fi destul de obosiți, atât fizic, cât și mental. Chiar dacă sunt ambițioși și vor face tot ceea ce le stă în putință să obțină ceea ce își doresc, ar trebui să ia în considerare și o pauză în care să reușească să se deconecteze de la ceea ce îi înconjoară. 

9. Săgetător

Săgetătorii trebuie să facă unele alegeri radicale. Ar trebui să se concentreze pe obiectivele persoanele și pe ceea ce consideră că i-ar face fericiți. E important să profite de momentele de creativitate și să nu își impună limite

10. Capricorn

Pentru Capricorni, perioada următoare va avea un puternic impact asupra vieții personale, dar și de familie. Unele frustrări care provin din copilărie pot ieși abia acum la suprafață. Nu ar trebui să se lase afectați de sentimentele negative și e esențial să pună preț pe evenimentele frumoase din viața lor. 

11. Vărsător

Vărsătorilor le va fi destul de dificil să își pună ordine în gânduri. Au foarte multe idei și planuri și nu știu pe care să le pună în aplicare în viitorul apropiat. Ar trebui să fie liniștiți din punct de vedere spiritual și să se gândească mai mult la plăcerile personale.

12. Pești

Peștii trebuie să acorde o foarte mare atenție contului bancar în această perioadă. Trebuie să se gândească foarte bine la investițiile pe care le fac și să nu acționeze impulsiv. Dacă își doresc un lucru de foarte multă vreme, atunci pot risca din punct de vedere financiar.

Citește și:
Zodiile care vor străluci în luna septembrie 2020

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie