Cum să îți dai seama că ar trebui să pui capăt relației, în funcție de zodia ta

Despărțirile nu sunt niciodată ușoare, însă reprezintă cea mai bună alegere atunci când unul dintre parteneri nu mai este fericit.

Cum să îți dai seama că ar trebui să pui capăt relației, în funcție de zodia ta

Deja ne-am obișnuit ca astrologia să aibă ceva de spus în privința fiecărui subiect important al vieții noastre. Așa că, având în vedere subiectul abordat, aflăm și cum ar trebui să ne dăm seama că este timpul să punem capăt unei relații care nu ne mai aduce satisfacție:

Berbec


Te simți agitată. Începi să te întrebi dacă nu cumva meriți mai mult. Aproape inconștient, cauți deja un înlocuitor pentru partenerul tău. Te simți obosită de ceea ce trăiești alături de el, iar acest lucru te determină să te îndepărtezi, înainte să renunți complet la relație.

Taur

Partenerul tău este gelos pe absolut tot ceea ce faci. Lucrurile merg bine pentru tine în ultima vreme, iar în loc să te bucuri, ești mai mult tristă, pentru că nu primești apreciere din partea lui. Această competiție dintre voi vă epuizează. Este complet în regulă ca unul dintre voi să fie gelos pe succesul celuilalt, dar în momentul în care ajungeți să vă comportați de parcă ați fi străini, lucrurile se destramă.

Gemeni

Vă certați în mod constant. Observi că ești mereu nervoasă și supărată. Începi o ceartă din orice motiv, ceea ce înseamnă că nu-ți mai pasă cum se simte celălalt. Această durere produce o ruptură în relație.

Rac

Îți spune că ești prea sensibilă, iar acest lucru nu este tocmai fals, însă sensibilitatea este produsă de sentimentele puternice pe care le are un Rac. Dacă o persoană nu poate asculta atunci când vorbești despre sentimente, înseamnă că nu-ți merită timpul. Ai nevoie de cineva care să te asculte și să te înțeleagă exact așa cum ești.

Leu

Simți nevoia să preiei controlul partenerului sau chiar a relației. Încerci să le rezolvi problemele și îi privești de parcă ar avea nevoie de tine pentru asta. Ei nu reprezintă o problemă, iar tu nu ești o soluție. Trebuie să fii într-o relație în care primești ceea ce oferi, nu poți fi singura care se gândește la evoluția parteneriatului.

Fecioară

Dacă partenerul te critică des, înseamnă că trebuie să iei o decizie. O Fecioară nu are nevoie de cineva care să o critice mai mult decât o face ea însăși. Are nevoie de sprijin, de o persoană care să îi atragă atenția atunci când lucrează prea mult, care să o susțină în situații mai puțin plăcute și să o încurajeze să meargă mai departe,

Balanță

Partenerul reacționează nervos și frustrat cu fiecare ocazie. Tu, ca Balanță, ai nevoie de răbdare și bunătate. Urăști să te cerți. Ai nevoie de cineva care să-ți explice care îi sunt nemulțumirile, fără să reacționeze agresiv. Acest comportament este un semn că nu îți sunt respectate nevoile.

Scorpion

Dacă ți-ai pierdut complet speranța și încrederea în partener, este timpul să pleci. Dacă vezi în celălalt doar trădare și minciună, te afli în relația greșită. Ai nevoie de o persoană în care să poți avea încredere deplină, alături de care să simți că poți sta liniștită.

Săgetător

Partenerul încearcă să te țină departe de a face un lucru care chiar contează pentru tine – o ofertă de job, o promovare, o oportunitate de călătorie. Dacă ajungi în această situație, înseamnă că partenerului nu-i face plăcere să te vadă reușind. Te tratează ca pe o proprietate, iar libertatea este un aspect care contează foarte mult pentru tine. Ai nevoie de libertate pentru a te dezvolta. 

Capricorn

Partenerul nu împarte cu tine aceleași valori familiale. Nu le pasă de căsătorie, nu vor copii, nu le pasă de angajament. Acesta este un semn major că nu puteți avea un viitor împreună. Este mai mult decât o problemă trecătoare care poate fi negociată, și este perfect în regulă să puneți capăt relației pentru că nu aveți aceleași interese.

Vărsător

Ai nevoie de o persoană care îți înțelege personalitatea logică și dedicată, cineva care îți înțelege modul în care iubești. Dacă te simți constrânsă să-ți exprimi sentimentele, se acumulează mult stres asupra relației, ceea ce va duce la o cădere nervoasă. Este doar o problemă de timp până când acest lucru se va întâmpla.

Pești

Dacă simți constat nevoia să te pui în poziția unei victime doar pentru a-i atrage atenția, înseamnă că s-a terminat. Dacă nu îți sunt îndeplinite nevoile de atenție, dragoste și afecțiune, trebuie să treci mai departe. Meriți mai mult.

Citește și:
Astrologia îți spune cât de toxică este prietenia ta pentru cei din jur

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie