Astrologia îți spune cât de toxică este prietenia ta pentru cei din jur

Astrele ne ajută, încă o dată, să înțelegem care sunt caracteristicile unei relații toxice de prietenie, în funcție de zodia fiecăruia dintre noi.

Astrologia îți spune cât de toxică este prietenia ta pentru cei din jur

Un prieten bun este o persoană ce ar trebui să te îndrume către drumul corect, atunci când tu nu o poți face singur. Deși este dificil să numim cu exactitate care sunt acele caracteristici care desemnează o prietenie ca fiind toxică, fără să înțelegem natura relației și circumstanțele, nativii unor zodii sunt pur și simplu niște prieteni mai buni decât alții. Te întrebi în ce categorie te afli? Ei bine, iată la ce fel de prietenie să te aștepți din partea zodiilor:

Gemeni

Ai ținut vreodată cont pentru ce anume te sună prietenii tăi? Se pare că majoritatea o face pentru puțină adrenalină. Faptul că petreci foarte mult nu este singura ta problemă. Când vine vorba de prietenie, tinzi să ai două fețe. Deși ești distractivă și îți place să socializezi, nu ești consecventă în relațiile pe care le dezvolți cu oamenii din jur.

Pești

Când vorbim despre prietenie, oferi, asculți și ești mereu prezentă pentru prietenii tăi, însă câteodată este prea mult de suportat. Cea mai mare provocare a zodiei tale este să respecte limitele. Ar trebui să fii mai conștientă că anumite persoane preferă intimitatea.

Balanță

Atragi atenția asupra ta foarte ușor, însă, chiar de la începutul relației, prietenii tăi își dau seama că nu pot avea încredere totală în tine. Motivul? Le atribui problemele tale altor persoane, ca o formă de negare a ceea ce ți se întâmplă. Din nefericire, nu le proiectezi doar asupra prietenilor tăi, o faci și în privința colegilor sau a familiei.

Leu

Carismatic, distractiv și cald, Leul are o personalitate complexă și poate fi o companie foarte plăcută. Discuțiile fără sfârșit despre viața ta, problemele și alte aspecte personale face ca totul să fie mai dificil pentru prieteni să vadă relația voastră ca pe un parteneriat reciproc. Ar trebui să te distanțezi o perioadă de lumina reflectoarelor, dacă vrei să-ți păstrezi prietenii aproape.

Vărsător

Vărsătorul este inteligent și imprevizibil, însă și rece câteodată. Ești genul de prietenă care se detașează foarte repede. Chiar atunci când oamenii cred că ajung să te cunoască, realizează că nu ești doar excentrică, ci și neimplicată și prea puțin interesată de ei.

Fecioară

Cuvântul „perfect” a fost probabil inventat de Fecioară, iar câteodată poate fi neplăcut pentru un prieten care caută sprijin în loc de critică. Deși această atitudine este binevenită în anumite situații, distanțează în același timp oamenii, inclusiv posibili prieteni sau chiar parteneri.

Scorpion

Deși câteodată ești foarte intensă, prietenia ta debordează de loialitate. Singurul lucru la care oamenii din jur ar trebui să fie atenți este ranchiuna pe care o păstrezi după ce ai fost dezamăgită. Oamenii fac greșeli, așa că ar trebui să păstrezi acest lucru în minte și să ierți.

Berbec

Berbecul are un temperament de care sunt conștienți toți cei din jur. Este ca și când oamenii i-ar putea auzi sângele fierbând atunci când lucrurile nu merg așa cum vor ei. Meditația și tehnicile de respirație pot ține departe furia și te pot apropia de oameni.

Săgetător

Săgetătorul are nevoie constantă de stimulare, așa că acesta poate trece foarte repede de la un prieten la altul. Din moment ce angajamentul față de o relație de lungă durată nu este neapărat punctul tău forte, încearcă să nu abandonezi prea multe persoane. Sau gândește-te la lucruri pe care le puteți face împreună, pentru a menține relația interesantă.

Taur

Ești destul de încăpățânată, ceea ce poate fi dificil pentru ceilalți. Din fericire, prietenii tăi au observat acest lucru la tine chiar de la început, și îți acceptă atitudinea.

Capricorn

Ai succes și ești o persoană interesantă, însă succesul are un preț, iar pentru tine, acel preț este prietenia. Ești prea ocupată să-ți revendici victoriile una după alta. Amintește-ți că, odată ce ești în vârf, priveliștea nu este la fel de plăcută dacă ești singură.

Rac

Nu ai prea mulți prieteni, dar cei pe care îi ai sunt oameni valoroși, care știu cât de mult îi apreciezi. Deși îți este teamă să te deschizi în fața oamenilor, îți dorești să îi ai în jur.

Citește și:
Cele mai eficiente 5 zodii, care reușesc să facă orice și-ar propune

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie