Cum să câștigi o ceartă împotriva oricărei zodii

Probabil te întrebi cum ar putea zodia cuiva să te ajute să câștigi vreo ceartă. Ei bine, astrologia acoperă toate aspectele personalității, inclusiv modul în care comunici cu ceilalți.

Cum să câștigi o ceartă împotriva oricărei zodii

În același fel în care un avocat câștigă un caz datorită cercetării amănunțite, tu poți câștiga o dispută analizând caracteristicile zodiilor. Poate ești o persoană directă care aruncă cuvinte dure și chiar și diverse piese de mobilier. Poate trebuie să te cerți cu o persoană căreia nu îi plac conflictele. Nu vei reuși să câștigi acest conflict în același mod, așa că trebuie să înveți cum să te descurci în orice situație.

Fii un războinic spiritual: data viitoare când încerci să te impui, află ce zodie este oponentul tău. Schimbă-ți tacticile pentru a se potrivi fiecărei zodii. Lasă-te ajutată de stele.

Berbec: Nu răspunde cu ură. Sau, de fapt, fă-o

Nativii Berbec nu vor recunoaște niciodată că nu au dreptate. Dar ai un avantaj – aceștia nu știu niciodată despre ce vorbesc. De obicei, Berbecul începe un conflict fără să cunoască toate informațiile și crede că toată lumea va face ca el. Susține-ți punctul de vedere cu ajutorul unor dovezi. Nu deveni emotivă. Atunci când un Berbec se uită la tine ca și când i-ai fi ucis întreaga familie, acesta știe că cearta s-a terminat. Totodată, ai opțiunea de a-i invada spațiul, țipându-i în același timp ce te deranjează la el.

Taur: Pătrunde în mintea unui Taur folosind cele cinci simțuri

Să câștigi o ceartă în fața unui Taur are două părți. În prima parte trebuie să simți că această ceartă va izbucni, deoarece cei născuți în această zodie țin totul în ei pentru mai mult timp înainte să explodeze. În al doilea rând, dacă îi controlezi cele cinci simțuri, îi poți controla și mintea. Dacă pui niște muzică, scazi intensitatea luminii și gătești ceva în timp ce vă certați, Taurul va pica într-un fel de hipnoză și va uita întreaga situație.

Gemeni: Păstrează-ți sentimentele pentru tine

Persoanelor Gemeni chiar le place să se certe: pot vorbi în felul acesta cu cineva. (Nu că ar fi singuri. De fapt, probabil vorbesc cu cineva prin mesaje, oferind informații despre ceartă și căutând pe Google informații cu care să își susțină argumentele). Cea mai bună modalitate de a câștiga este să folosești logica, nu emoțiile, și apoi să treci mai departe. Dacă o persoană Gemeni chiar s-a enervat, aceasta nu va asculta nimic, așa că cel mai bine este să te retragi din conversație și să pleci. Această zodie nu va recunoaște niciodată că a pierdut, deși știe acest lucru. Când îi iei abilitatea de a vorbi, îi iei și puterile.

Rac: Oferă-i spațiu

Să ai dreptate într-o ceartă cu un Rac nu este greu, dar să o faci fără a provoca o cădere emoțională este dificil. Vei simți că ai de-a face cu un pacient cu probleme mintale. Încearcă să vorbești calm și încet, dar asigură-te că te faci înțeleasă. Oferă-i compasiunea ta, dar în același timp lasă-i spațiu. Reasigură o persoană Rac că o iubești și că îi ești loială în continuare. Dacă locuiți împreună, atunci când vă certați nici să nu te gândești să îl ameninți că pleci. Acesta va izbucni cu siguranță.

Leu: Prefă-te că nu ești foarte inteligentă

Cea mai bună metodă de a ieși învingătoare dintr-o dispută cu un Leu este să îl faci să creadă că este prea bun pentru o asemenea discuție. Dacă comportamentul tău mulțumește spiritul de lider al Leului, acestuia i se va face milă de tine și tu vei câștiga – într-un fel sau altul. Această zodie tot va arăta mai bine la finalul conflictului, însă doar atât poți face. Să piardă ar fi fost să fie lipsit de demnitate, iar Leul nu este nimic dacă nu este demn.

Fecioară: Fă-i recomandări medicale

Construiește un argument pe baza unei griji reale pentru sănătatea Fecioarei. Aceasta e îngrijorată constant pentru sănătatea ei și a celor dragi. Dacă îți vei construi un discurs cu informații corecte și logice, această zodie va ceda destul de ușor.

Balanță: Fii corectă

Ceartă-te ca și cum ai fi în sala de judecată. Adună dovezi, creează-ți un caz. Adu un martor dacă este nevoie. Balanța este simbolul justiției, iar persoanele născute sub acest semn astral sunt avocații zodiacului și nu vor intra într-o dispută dacă nu sunt sigure că vor câștiga. Depinde de tine să le dovedești contrariul.

Scorpion: Dacă o să câștigi, nu vă veți mai întâlni niciodată

Ai putea să câștigi dacă ai vrea acest lucru, însă să ieși învingătoare dintr-o ceartă cu un Scorpion poate însemna pedeapsa cu moartea. Asta e tot.

Săgetător: Găsește o diversiune

Să te cerți cu un Săgetător este ca și cum ai fi lovită cu un obiect în mijlocul somnului. Nativii Săgetător nu sunt cunoscuți pentru delicatețe; pentru aceștia manierele sunt un detaliu insignifiant pentru care nu trebuie deranjați. Ei sunt foarte gânditori, așadar politețea nu este apare în lista lor de priorități. Cea mai bună metodă de a câștiga o dispută cu această zodie este să îi ignori (atunci când sunt nerespectuoși) și să găsești o cale prin care îți expui punctul de vedere în una din filozofiile lor. Fă asta în timpul unei vizite la muzeu. În felul acesta, Săgetătorul are ce să exploreze și nu se simte captiv. Au lucruri mai importante de făcut decât să se certe cu tine.

Capricorn: Fă-l pe celălalt să arate bine

Prefă-te că te cerți cu șeful tău și că îți riști job-ul dacă vei câștiga acest conflict. Va trebui să găsești o modalitate prin care să-l faci pe Capricorn să arate bine dacă vrei să obții victoria. Trebuie să mai existe un câștig personal pentru ca el să fie dispus să fie de acord cu tine, deoarece Capricornul crede că toată lumea este incompetentă. Asigură-te că te gândești la ce contează cel mai mult pentru această zodie: statutul și banii.

Vărsător: Pregătește-te să pierzi

Este posibil să ieși învingătoare dintr-un conflict cu un Vărsător dacă poți dovedi că varianta ta este mai interesantă și mai nouă decât a lui. Acesta insistă să fie un pionier. Dacă nu poți convinge o persoană născută în această zodie că ideea ta este inovatoare, atunci fă orice vrei singură. Nativii Vărsător iubesc o persoană independentă și în timp este posibil să vadă lucrurile în felul tău.

Pești: Fă cum vrei tu

Să câștigi nu este problema, ci faptul că poți câștiga atât de ușor încât nici nu te mai bucuri de reușită. Este incredibil cât de ușor poate fi influențată mintea acestei zodii. Ai putea să convingi un nativ Pești că ideea ta a fost a lui și acesta va spune ,”O, ce prostie, nici măcar nu îmi amintesc!”. Chiar dacă el crede că are dreptate, iar tu greșești, va prefera să te lase să câștigi decât să se certe din această cauză.

Citește și:
Cele mai puternice zodii, care sunt capabile să treacă peste orice obstacol

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie