Cum reușește fiecare zodie să îi manipuleze pe cei din jur

Poate că nu îți dai seama mereu, dar cu siguranță și tu ai apelat, măcar o dată, la un mijloc mai neobișnuit pentru a obține ceea ce îți dorești.

Cum reușește fiecare zodie să îi manipuleze pe cei din jur

Fie că ne dăm seama sau nu, fiecare dintre noi are capacitatea de a putea manipula pe cineva, apelând la diferite mijloace, fie că vorbim de inteligență, farmec personal sau șantaj. 

În timp ce unele persoane sunt foarte ușor de manipulat, altele se lasă destul de greu, semn că au foarte multă încredere în propria persoană și nu vor să fie influențate. Însă, chiar dacă la o primă vedere ne e greu să ne dăm seama cine poate manipula mai ușor și cine nu, astrologia vine în ajutorul nostru.

Așa că, iată care este modul prin care fiecare zodie îi manipulează pe ceilalți:

1. Berbec

Femeia Berbec este extrem de încăpățânată și reușește să te convingă cu absolut orice. Nu îi este teamă să insiste dacă un lucru nu iese așa cum își dorește. Nu renunță atât de ușor și vei fi surprinsă de cât de multe argumente îți va oferi pentru a o ajuta.

2. Taur

Femeia Taur este obișnuită să joace rolul victimei în foarte multe situații. Chiar dacă la prima vedere pare o femeie extrem de puternică, în interiorul ei de fapt suferă extrem de mult și nu vrea să își arate suferința

3. Gemeni

Femeia Gemeni își dorește ca persoanele din jur să aibă o părere foarte bună despre ea, iar din acest motiv uneori va minți pentru a fi plasată în contexte pozitive. Nu face acest lucru cu rea intenție, ci mai degrabă pentru că ține foarte mult la imaginea personală.

4. Rac

Femeia Rac nu are foarte multă încredere în propria persoană, iar acest lucru se reflectă și în relațiile pe care le are cu cei din jur. De cele mai multe ori, ea dramatizează ceea ce i se întâmplă, iar cei din jur ajung chiar în situația în care să o compătimească. 

5. Leu

Nu mai este un secret pentru nimeni că femeia Leu este mereu în centrul atenției. Ea are încredere în propria persoană, poate chiar prea multă. În acest sens, ea se va folosi de asta în avantajul ei și va profita de bunătatea oamenilor din jur.

6. Fecioară

Femeia Fecioară încearcă să își ascundă adevăratele intenții până când este sigură că va obține ceea ce își dorește. Îi este destul de greu să spună direct ce anume urmărește, însă fără să vrea, va menționa la un moment dat și asta. 

7. Balanță

Poate că nu te-ai fi așteptat la asta din partea femeii Balanță, însă ea va vrea să pară neștiutoare în fața celorlalți pentru a primi ajutor, iar aceștia să se ofere să facă treaba în locul ei. În acest sens, va apela și la farmecul personal, care o ajută în multe situații.

8. Scorpion

Când vine vorba de femeia Scorpion și de modul în care îi manipulează pe ceilalți, ea apelează la șantajul emoțional. În cazul în care i-ai împărtășit anumite secrete, ar trebui să îți spunem că la un moment dat, ea va încerca să profite de pe urma lor.

9. Săgetător

Femeia Săgetător poate cuceri pe oricine cu felul ei de a fi. Întotdeauna știe ce anume să spună pentru a-i binedispune pe ceilalți, însă uneori poate exagera cu acest lucru, iar ceilalți pot avea o părere greșită despre ea.

10. Capricorn

Inteligența femeii Capricorn poate impresiona pe oricine. Fiind foarte sigură de ceea ce își dorește, apelează la toate mijloacele pentru ca persoanele din jur să îi facă mereu pe plac. 

11. Vărsător

Femeia Vărsător este extrem de misterioasă și se va folosi foarte mult de această latură a ei. Are obiceiul de a-și face apariția în momente cheie, atunci când consideră că are și ceva de câștigat.

12. Pești

Femeia Pești nu își asumă responsabilitatea pentru acțiunile ei. Chiar dacă greșește, preferă să dea vina pe altcineva, considerând că ea a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a face cât mai bine lucrurile.

Citește și:
Cu ce stârnești gelozia celor din jur, în funcție de zodia ta

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie