Cum recunoști un infidel, în funcție de zodie

Zodiile sunt destul de simple atunci când vine vorba de cum se comportă ele într-o relație.

Cum recunoști un infidel, în funcție de zodie

Cea mai bună cale ca tu să recunoști un bărbat infidel este aceea să fii atentă cum se comportă el încă de la începutul relației.

Berbec

Berbecul este tipul de om pentru care pasiunea reprezintă totul în relația lui cu tine. Indiferent dacă sunteți în public sau singuri acasă, el este gata mereu pentru sărutări, îmbrățisări și intimitate. De asemenea, există șansa ca acesta să aibă un apetit sexual mai mare decât al tău, grație romantismului său.

Dacă el are o aventură, afecțiunea lui față de tine va dispărea complet. Tu vei simți dacă el nu se mai comporta la fel cu tine și mai mult ca sigur nu va mai dori aceeași inimitate în cazul în care ar avea o aventură. Este posibil să nu se îndepărteze în totalitate dar te vei trezi că te întrebi când a fost ultima dată când v-ați apropiat.

Taur

Taurul încearcă întodeauna să fie onest în relația cu tine. Dacă te minte, tinde să-și recunoască greșeala imediat.
Nimeni nu este perfect și el este capabil să înșele la fel ca orice alt semn zodiacal.

Dacă Taurul are o aventură, cel mai probabil va fi doborât de propriul sentiment de vinovăție. Doar dacă nu este destul de deschis cu tine nu va fi capabil să îți spună ceva ce merge rău în relația voastră.

Gemeni

Gemenii sunt mereu online pe conturile de socializare. De fapt, toate acele conturi sunt publice și este cel mai probabil ca el să aibă o mulțime de prieteni și urmăritori.

Dacă va avea o aventură, toate acestea vor dispărea. Gemenii sunt niste persoane deschise, dar daca încearcă să ascundă ceva de tine ei se vor închide în ei cât mai mult posibil. Tu vei simți când telefonul lui o va lua razna și se va simți inconfordabil atunci când vei vrea să îi verifici telefonul.

Rac

Racul iubește să fie într-o relație. El mereu se gândește la tine și vrea să fii sigur că vei afla cât de mult ține el la tine. Când l-ai întâlnit pe Rac, toată nesiguranța lui a dispărut pentru că știa că îl protejezi.

Dacă Racul ar avea o aventură, totuși, el va redeveni nervos. El va fi de părere că nu trebuie să vă întâlniți atunci când sugerezi tu sau va merge la culcare mai devreme doar ca să nu mai petreacă timp cu tine. El nu poate avea două fețe, așa că tu vei simți că ceva nu merge bine atunci când evită contactul vizual sau își cere scuze în mod repetat.

Leu

Când ai început să te întâlneșt cu un Leu, el a ieșit afară pentru a te impresiona. Dacă Leul are o relație ascunsă, el se va întoarce să își spele păcatele și începe să danseze din nou…dar nu pentru tine. Dacă ți se pare că se străduiește mai mult ca de obicei ca înfățișarea lui să arate impecabil atunci când merge la serviciu sau când iese cu prietenii, este un semn clar ca ceva nu este tocmai în regulă.

Fecioară

Fecioarele știu că o relație necesită sinceritate și transparență pentru a supraviețui. Dar pentru că este fidel în relația cu tine asta nu înseamnă că nu se gândește la un mod de a ieși din ea. Atunci când realizează că place pe altcineva, Fecioara își va folosi toate tacticile pentru ca tu să afli asta pentru ca mai apoi să se poată despărți de tine.

Balanță

Sentimentele unei Balanțe vor fi vizibile pe față întotdeauna. Doar pentru că se apropie de altcineva nu înseamnă că vrea să te înșele. Cu toate astea, dacă o Balanță ar avea o aventură, aceasta nu te va mai include în planurile ei niciodată.

Scorpion 

Chiar dacă este într-o relație, Scorpionul încă mai are secretele lui și are tendința să le ascundă față de tine. Niciodată nu vei putea să cunoști un Scorpion cu adevărat.

Dacă Scorpionul te-ar înșela el te va acuza pe tine că l-ai înșelat. Aceasta este o tactică de lucru pentru că el simte că cineva spune minciuni despre el. El are o personalitate puternică, dar dacă îl cunoști vei ști când se întamplă ceva rău cu el.

Săgetător

Atunci când un Săgetător are o aventură nici nu vrea să ascundă asta față de tine. Pe acesta îl face să se simtă rău că te va părăsi dar va fi sincer cu tine. El va începe să te întrebe cum te simți în acea relație sau îți va adresa întrebări care îți vor da de bănuit că vei rămâne singură.

Capricorn 

Să fie într-o relație este o mare provocare pentru un Capricorn dar el își cunoaște propriile limite.
Când acesta este nefericit într-o relație, nu încercă să rezolve problema. Capricornul își dă seama foarte devreme dacă acea relație va mai continua sau va fi ultima. Așa că, dacă te înșală, o va face în cel mai matur mod posibil.
El va invoca mai multe scuze despre familie și muncă pentru a fi departe de tine pentru o altă persoană.

Vărsător

Doar pentru că tu și un Vărsător sunteți într-o relație asta nu înseamnă ca te vede ca pe cel mai bun prieten. El este unul dintre cei mai onești pentru că el știe ce însemnă să fie mințit. Dacă Vărsătorul va avea o aventură, el nu va fi capabil să se uite în ochii tăi și să te mintă.

Pești

Peștii adoră să fie ăntr-o relație pentru că sunt romantici și iubitori. Dar dacă totuși, Peștele se gândește să te înșele el va vrea să petreacă puțin timp departe de casă, cel mai posibil, chiar dacă este un lucru compromițător pentru ei.

Citește și:
4 zodii care au cele mai mari șanse să divorțeze

Text: Andreea Burghelea
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie