Cum reacționează fiecare zodie în fața unei situații tensionate

Situațiile stresante și intense își pot pune amprenta asupra psihicului nostru, iar fiecare dintre noi trebuie să găsească o modalitate de a trece peste.

Cum reacționează fiecare zodie în fața unei situații tensionate

În mod cert, cu toții trecem prin viață și prin momente dificile, în care simțim că nu ne regăsim în ceea ce facem sau nu suntem siguri de un anumit drum pe care îl parcurgem, ceea ce este și normal. Chiar dacă resimți astfel de incertitudini, important este să nu le lași să te domine.

În ciuda faptului că încercăm să ne ținem cât mai departe de anxietate sau chiar depresie, există și cazuri în care ne simțim copleșiți și credem că nu putem trece peste. Conform astrologiei, fiecare zodie reușește, printr-o manieră sau altă, să își formeze un mecanism prin care să treacă mai ușor peste situațiile dificile:

1. Berbec

Femeia Berbec se lasă foarte ușor copleșită de evenimentele tensionate din viața ei. Se întristează de fiecare dată când un lucru nu merge așa cum și-a imaginat. Uneori nu își poate controla emoțiile și are tendința de a fi impulsivă, iar din acest motiv ar trebui să vadă mereu lucrurile frumoase de care are parte.

2. Taur

Atunci când femeia Taur se simte tristă, ea se izolează de cei din jur și preferă să petreacă timpul singură, pentru a reflecta asupra situației respective. Simte nevoia să se relaxeze, să se uite la filme, să gătească, să facă orice altceva pentru a-și lua gândul de la emoțiile negative. 

3. Gemeni

De foarte mult ori, femeia Gemeni pune destul de multă presiune pe ea și încearcă să fie perfecționistă, deși este conștientă de faptul că nu totul depinde de ea. Când este tristă, își pune foarte multe întrebări și se gândește în profunzime la ce anume poate face pentru a fi mai bine.

4. Rac

Femeia Rac se poate demoraliza ușor și își pierde repede interesul, mai ales dacă persoanele din jur nu o susțin. Un eveniment mai trist o poate marca și are nevoie în mod constant de atenție și de validare pentru a se simți apreciată.

5. Leu

Femeia Leu este sinceră și întotdeauna va vorbi deschis despre emoțiile ei. Fie că se simte stresată, supărată sau anxioasă, o ajută foarte mult faptul că poate vorbi cu cineva despre asta, cu un prieten sau chiar cu o persoană specializată. 

6. Fecioară

Femeia Fecioară este imprevizibilă și cu greu îți dai seama care sunt stările cu care se confruntă. Uneori acționează în mod impulsiv, iar consecințele acestui lucru se vor vedea imediat. Ar trebui să fie atentă la modul în care își gestionează emoțiile.

7. Balanță

Chiar dacă femeia Balanță este adepta echilibrului, uneori se poate simți nesigură pe sine și are tendința de a le ascunde celor din jur adevăratele sentimente. Încearcă să găsească singură soluții și să își reevalueze modul în care acționează în unele situații.

8. Scorpion

La prima vedere femeia Scorpion ar putea trece peste absolut orice obstacol, însă se poate simți și copleșită de presiunea pe care o pun cei din jur asupra ei. Îi este destul de greu să țină doar pentru ea emoțiile pe care le are, așa că o ajută dacă vorbește cu cineva și se eliberează.

9. Săgetător

Femeia Săgetător este independentă și se implică în totalitate proiectelor profesionale și personale. Atunci când resimte foarte mult stres sau presiune, preferă să își acorde o pauză și să evadeze, mergând alături de partener sau chiar singură într-o escapadă de weekend.

10. Capricorn

Femeia Capricorn se schimbă complet atunci când în viața ei are loc un eveniment marcant. Dintr-o persoană veselă și mereu inspirată, devine una care își pierde speranța destul de repede și simte că nu mai are motive să o ia de la capăt. Acest lucru o determină să  iasă din zona de confort și să își înfrunte emoțiile.

11. Vărsător

Femeia Vărsător nu își arată latura vulnerabilă în fața apropiaților din teama de a nu fi dezamăgită sau rănită. Același lucru face și atunci când este tristă, se detașează în speranța că își va reveni mai ușor. Însă trebuie să își dea seama că uneori e chiar necesar să ceri ajutor. 

12. Pești

Din dorința de a-și controla atât acțiunile, cât și emoțiile, femeia Pești poate uita uneori că putem învăța de pe urma greșelilor pe care le facem. Își schimbă destul de repede starea de spirit în fața unei situații neprevăzute și pe care nu știe să o gestioneze.

Citește și:
Cum se comportă zodiile în momentele de plictiseală

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie