Ce defecte ai, conform zodiei tale

Defectele pot spune destul de multe despre personalitatea unui om, iar din acest motiv ar fi bine să descoperi ce indică acestea atât despre tine, cât și cei din jur.

Ce defecte ai, conform zodiei tale

Sigut ți-ai dat seama până acum de faptul că niciunul dintre noi nu este perfect. Și tocmai acesta este și farmecul. 

Uneori nu ne putem da seama care sunt defectele noastre deoarece noi nu le considerăm așa, ci dimpotrivă, vedem în ele aspectele pozitive, ceea ce nu este rău. Și totuși, conform astrologiei, fiecare zodie are un anumit defect, sau chiar mai multe, iar asta spune extrem de multe despre personalitatea fiecăreia dintre noi. 

Așa că, iată care sunt defectele fiecărei zodii:

1. Berbec

Femeia Berbec încearcă să le arate mereu oamenilor din jur părțile pozitive. Însă, uneori, în situații cu adevărat stresante, ea își poate pierde răbdarea foarte ușor și atunci poate fi scoasă la iveală o latură a ei cu care nu te-ai mai confruntat până atunci. 

2. Taur

Asemenea femeii Berbec, și femeia Taur își ascunde trăsăturile negative. Cu toate acestea, când vine vorba ca o persoană să se atingă de un lucru care îi aparține, poate deveni extrem de geloasă și posesivă. Chiar dacă unii ar spune că exagerează, ea nu vede nimic negativ în asta. 

3. Gemeni

Femeia Gemeni încearcă să păstreze un echilibru în viața ei, atât profesională, cât și personală și nu este adepta exceselor. Dar când vine vorba de un defect, deseori ea este mult prea sarcastică, iar asta îi îngreunează comunicarea cu persoanele din jur deoarece nu își pot da seama când este serioasă sau când glumește. 

4. Rac

În cazul femeii Rac, defectul ei are în vedere emoțiile mult prea intense. La prima vedere nu ar părea o trăsătură negativă, dar pe termen lung ea se poate simți copleșită, iar ceea ce ar trebui să facă ar fi să se implice în lucrurile care contează cu adevărat pentru ea, iar de restul să se detașeze.

5. Leu

Deși s-a născut să fie un lider și să îi influențeze pe ceilalți, acest lucru se poate transforma și într-un defect pentru femeia Leu. Și spunem asta deoarece atunci când și-a propus ceva, îi poate manipula cu ușurință pe restul pentru a obține ceea ce își dorește. 

6. Fecioară

În unele situații, femeia Fecioară este mult prea critică, atât cu privire la propria persoană, cât și la ceilalți. Judecata ei destul de exigentă îi poate afecta relațiile, așa că nu ar trebui să se ghideze după imperfecțiunile unui om, ci mai degrabă să îl accepte așa cum este. 

7. Balanță

În ciuda faptului că femeia Balanță crede că poate păstra controlul în viața ei, pot apărea și situații neprevăzute pe care nu le gestionează așa cum ar trebui. Iar atunci își poate pierde repede motivația și speranța, ceea ce nu o face o persoană de încredere.

8. Scorpion

Femeia Scorpion crede extrem de mult în ideea conform căreia răzbunarea ar putea să îi învețe pe ceilalți din greșelile lor. Are obiceiul de a-și ascunde resentimentele față de partener, considerând că așa el își va îndrepta greșeala.

9. Săgetător

Femeia Săgetător este plină de optimism și pare că nimic nu o poate afecta. Chiar dacă poate fi invidiată pentru asta, ea mereu vede partea bună a lucrurilor, iar dacă în viața ei apare un eveniment mai dificil, reușește repede să se mobilizeze și să îi facă față. 

10. Capricorn

Femeia Capricorn te poate surprinde cu misterul ei, care în unele situații poate fi și un defect. Și spunem asta deoarece nu se lasă așa ușor descoperită de cei din jur și durează până când ajungi să o cunoști cu adevărat. 

11. Vărsător

Femeia Vărsător nu ține cont de părerile nimănui și întotdeauna se ghidează după propriile sentimente. Ea își urmează visul, chiar dacă nimeni nu are încredere în ea, dorindu-și astfel să își dovedească abilitățile. 

12. Pești

Femeia Pești nu are o trăsătură de personalitate negativă, însă atunci când se simte rănită sau dezamăgită, este mult mai creativă și poate dezvolta concepte la care până atunci nu s-a gândit deloc. Și este un lucru chiar remarcabil să folosească în avantajul ei suferința.

Citește și:
Modul surprinzător prin care fiecare zodie te minte

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din astrologie