Cum arată pentru tine Ziua Îndrăgostiților perfectă, în funcție de zodie

Ziua Îndrăgostiților - fie că vorbim despre Valentine’s Day sau Dragobete - este un moment în care toate persoanele simt nevoia să își demonstreze iubirea și afecțiunea, într-un mod sau altul.

Cum arată pentru tine Ziua Îndrăgostiților perfectă, în funcție de zodie

Așa cum semnul zodiacal ne influențează orice aspect al vieții noastre, așa își spune cuvântul și atunci când ne gândim la modalitatea ideală de a petrece o zi atât de romantică precum Ziua Îndrăgostiților.

BERBEC (21 martie- 19 aprilie)

Probabil vei primi un buchet de flori imens de la… un străin. Așadar, nu vei avea nici cea mai mică idee în legătură cu cine ar putea fi cel care se ascunde în spatele surprizei. Va fi înspăimântător și emoționant, deopotrivă.

TAUR (20 aprilie- 21 mai)

Surpriză! O rudă îndepărtată, de care nu ai auzit niciodată, va muri. Se pare că această rudă a auzit de tine, din moment ce îți va lăsa chiar ție moștenire întreaga ei avere, în valoare de multe milioane de dolari. Dar în acel moment visul se termină și te trezești… la realitate.

GEMENI (22 mai- 21 iunie)

Cocktailuri, ocktailuri și iar cocktailuri, doar ca să uiți de Ziua Îndrăgostiților și de tot ghinionul în dragoste. Capul sus, chiar dacă până acum norocul în dragoste nu ți-a surâs, s-ar putea să ai mai mult succes de aici înainte, niciodată nu e prea târziu.

RAC (22 iunie- 22 iulie)

Pentru tine, ciocolata este la putere de Ziua Îndrăgostiților. O să mănânci muuultă ciocolată, apoi și mai multă. Bomboane de ciocolată, prăjitură cu ciocolată, urmate de o cană mare de ciocolată caldă. Practic, orice conține ciocolată va fi ceea ce ai tu nevoie pentru a trece peste această zi.

LEU (23 iulie- 22 august)

Ce-i drept, mai mult ca sigur ți-ar plăcea să vezi cum doi tipi se luptă pentru dragostea ta. Și când spun luptă', mă refer exact la sensul de bază al cuvântului. Nu ai avea vreo problemă în a vedea cum doi bărbați sfârșesc cu hainele rupte după ce s-au luptat la propriu pentru tine.

FECIOARĂ (23 august- 22 septembrie)

Nu îți doreșți nimic mai mult decât un sărut romantic, în timp ce puteți admira luminile orașului la asfințit. Eee, acum dacă ai mai putea avea o dorință în plus, ai cere și ca problemele tale cu tenul să dispară miraculos. Să nu mai ai nici măcar un singur coș, toată viața ta, care probabil că speri să fie foaaarte lungă.

BALANȚĂ (23 septembrie- 22 octombrie)

Ți-ar plăcea să vezi răsăritul și apusul, fără să faci nimic altceva între cele două. O zi întreagă numai în pat, fără să simți că ai irosit vreun minut din viață.

SCORPION (23 octombrie- 22 noiembrie)

Se pare că eșți norocoasă! Nici nu se putea mai bine. Vei avea parte de o cină romantică, la lumina lumânărilor. O sticlă de vin, mâncare bună și, alături de tine, va fi bărbatul la care visezi de foarte multă vreme. Cireașa de pe tort: are pentru tine și un inel.

SĂGETĂTOR (23 noiembrie- 21 decembrie)

Simți nevoia de o aventură! Poate vei avea norocul să întâlnești un bărbat într-un bar sau ceva de genul acesta. Nici nu ți-ai dori ceva mai mult pentru moment, dar, ca orice femeie, ai și tu nevoile tale.

CAPRICORN (22 decembrie- 20 ianuarie)

O felicitare și nimic mai mult. Vrei doar să vezi că cineva ține la tine, totuși. Că însemni pentru cineva suficient cât să îți trimită, măcar, o felicitare. Gesturile mici contează, iar acesta chiar te-ar face mai fericită.

VĂRSĂTOR (21 ianuarie- 18 februarie)

Poate că nu sună prea bine, dar probabil vei sfârși prin a face sex cu tipul care livrează pizza. Ce-i drept, seamănă destul de mult cu un scenariu de film porno. Cu toate astea, vei fi complet singură de Ziua Îndrăgostiților, vei comanda pizza, te vei uita la băiatul care a venit să îți aducă pizza, el se va uita la tine, iar de aici…

PEȘTI (19 februarie- 20 martie)

O cină la lumina lumânărilor. Chiar dacă nu te înnebunești după lucrurile de genul acesta, important este să ai mâncare și, n-ar strica nici puțin alcool.

Citește și:
Zodiile care iubesc gesturile de tandrețe în public, și cele care le urăsc

Text: Abaluta Amy
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie