Cele 5 zodii predispuse să-și înșele constant partenerii

Infidelitatea este destul de des întâlnită în zilele noastre, însă, de cele mai multe ori, aceasta este considerată a fi un moment de slăbiciune din partea unuia dintre parteneri.

Cele 5 zodii predispuse să-și înșele constant partenerii

Cu toate acestea, există persoane care nu cunosc conceptul de fidelitate și pentru care nu este nimic ieșit din comun faptul că își înșală regulat partenerul.

Deși încă mai speri că partenerul tău se va schimba și va renunța la momentele de infidelitate, poate nu ar fi rău să știi și care sunt zodiile predispuse la infidelitate. Da, trăsăturile unei zodii pot oferi indicii cu privire la comportamentul unei persoane atunci când se află într-o relație, nu contează dacă este vorba de una de lungă durată sau aflată abia la început.

Gemeni

Gemenii detestă momentele de confort într-o relație și atunci când totul devine o rutină. Ei sunt tentați să fie infideli tocmai din acest motiv. Nu le este ușor să își asume unele angajamente atunci când sunt implicați într-o relație și își doresc mai multă libertate.

Nativii Gemeni nu suportă să se plictisească și dacă aventura și încântarea au dispărut din viața de cuplu, atunci vor încerca să le caute cu o altă persoană. Cum poți recunoaște momentele în care nativul Gemeni este infidel? Va fi ulterior incredibil de afectuos, generos și face numeroase complimente partenerului său.

Balanță

Cea mai neplăcută parte a infidelității unui nativ Balanță o constituie faptul că nu simte niciun fel de remușcare și nici nu o consideră ca fiind un lucru extrem de grav. Dacă se simt liberi sau consideră că nu petrec atâta timp cu partenerul pe cât și-ar dori, atunci vor apela la orice persoană disponibilă care le iese în cale. Distracția este foarte importantă pentru nativul Balanță și partenerul său ar trebui să știe acest lucru încă de la început.

A nu se înțelege că nativul Balanță își propune să își rănească partenerul, el chiar nu înțelege de ce infidelitatea este o problemă atât de mare. În plus, pentru nativul Balanță care adoră tot ceea ce este frumos, este pur și simplu imposibil să reziste unui chip frumos.

Leu

Nativii Leu simt nevoia să fie în centrul atenției și, dacă nu o primesc din partea partenerului, atunci nu vor sta mult pe gânduri și vor fi infideli. Când este vorba de oameni care îi adoră și care doresc să le fie alături, Leii nu se pot plânge că nu au parte de opțiuni.

De fiecare dată când un nativ Leu va fi infidel, el va dori să creadă că este ultima dată, însă este ultima dată.. de prea multe ori. Partea bună o constituie însă faptul că, atunci când vor găsi persoana cu adevărat potrivită pentru ei, nativii Leu nu se vor mai gândi nici măcar o secundă la a fi infideli.

Pești

Nativii Pești sunt persoane incredibil de sensibile și nu doresc să rănească nicio altă persoană din jurul lor. Însă, atunci când nu sunt fericiți în relația de cuplu, în loc să îi spună partenerului ce simt cu adevărat, vor prefera să îl înșele în loc să se despartă de acesta.

Nativii Pești se îndrăgostesc atât de repede și la fel de repede trec la o altă persoană încât uneori este greu să ții pasul cu ei. Le place să fie îndrăgostiți și se bucură să își arate și să își demonstreze sentimentele. Este foarte posibil ca un nativ Pești să se îndrăgostească la prima vedere, chiar dacă în acesl moment se afla într-o relație. Dacă sunt prinși că au fost infideli, se vor simți îngrozitor și vor face totul pentru a-și recompensa greșeala, dar acest lucru nu înseamnă că nu o vor mai repeta.

Vărsător

Nativii Vărsător nu sunt adepți unui stil de viață tradițional și controlat de diverse reguli. Le place să cauzeze agitație și să se își complice singuri viața doar de dragul de a avea un plus de acțiune, indiferent cum acest lucru le afectează sau nu partenerul.

Vărsătorii adoră să fie mereu în mijlocul oamenilor, sunt atrași de calitățile unice ale tuturor celor pe care îi întâlnesc și acest lucru se traduce uneori prin infidelitatea față de partener. Nu este vorba că nu își iubesc partenerul, pur și simplu ei îi iubesc și pe toți ceilalți.

Citește și:
Semne zodiacale incompatibile, care nu ar trebui niciodată să aibă o relație

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie