Cât și de ce minte fiecare zodie

Minciuna are picioare scurte, iar dacă știi la ce să te aștepți din partea nativilor din fiecare zodie, adevărul va ieși mereu la suprafață!

Cât și de ce minte fiecare zodie

Doar pentru că cineva spune că urăște minciuna, nu înseamnă că acea persoană nu minte destul de des. Motivul pentru care onestitatea reprezintă o problemă pentru unii oameni se găsește în semnul zodiacal sau în diagrama astrologică.

Berbec

Nativii născuţi sub semnul Berbecului se pricep, rareori, la minciuni. În general, aceştia nu sunt creaţi' pentru a spune minciuni. Berbecul nu minte, dar se pricepe de minune să utilizeze cuvintele în așa fel încât să redea povestea în favoarea lui. Sunt destul de dezorganizaţi, deci chiar dacă ar spune o minciună, s-ar da repede de gol. Berbecul nu te va ierta niciodată dacă îl inșeli, permițându-și în schimb să ocolească adevărul, în circumstanțe în care consideră necesar acest lucru.

Taur

Unui nativ Taur nu-i plac minciunile, pentru că duc la complicații, nesiguranță și neîncredere, circumstanțe în care nativii acestei zodii nu se simt în largul lor. Unui nativ din zodia Taurului îi plac lucrurile sigure, palpabile, fapt pentru care evită compania mincinoșilor. Atunci când un nativ Taur minte, o face pentru a-și proteja reputația. Nu îi place să se afle în situații în care nu are parte de un câștig personal.

Gemeni

Semn dual, Gemenii au o înclinație aparte spre a evita adevărul. Gemenii nu mint, ci ocolesc adevărul cu grație. Nativul din zodia Gemenilor te va privi in ochi și-ți va spune câte-n lună și în stele, iar la ceva timp după își va schimba radical comportamentul, fără niciun avertisment. Nativii Gemeni simt că viața ar trebui să fie neașteptată și distractivă, așa că uneori vor minți doar pentru a începe o dramă – de obicei între prieteni sau între ei și partenerii de cuplu.

Rac

Nativii din zodia Racului sunt destul de inofensivi, totuşi, când vine vorba de minciuni. Deseori spun neadevăruri, în scopul de a se proteja, dar în nici un caz nu putem spune despre ei că sunt persoane mincinoase, cu adevărat. Când un nativ Rac minte este, de obicei, pentru că este o persoană introvertită și puțin nesigură. Ei nu sunt întotdeauna siguri că oamenii îi vor înțelege cu adevărat, așa că mint pentru a face totul să pară bine.

Leu

Leii urăsc minciuna şi persoanele care mint. Sunt extrem de sinceri şi foarte direcţi, spun lucrurile pe nume şi nu consideră minciuna drept o scuză, nici măcar atunci când este spusă în scopuri nobile'. Când un nativ din zodia Leului minte, este, de obicei, pentru a avea cât mai multe reușite în viața profesională și, uneori, personală. Aceștia se feresc să spună minciuni, căa să nu îi afecteze mai târziu.

Fecioară

Nicio zodie nu poate să mintă mai bine decât o fac nativii din semnul Fecioarei. Aceştia sunt isteţi şi extrem de agili' când vine vorba de a spune lucrurile în detaliu, iar minciunile lor sunt atât bine spuse, încât până şi ei ajung să le creadă. Chiar dacă sunt puși în situația de a omite adevărul, va exista mereu acea voce interioară care să-i atenționeze. Acesta este motivul pentru care minciunile spuse de nativii din zodia Fecioarei le explodează în față, făcându-i să se simtă mai prost decât dacă ar fi spus adevărul.

Citește și:
Ce zodii au cele mai lungi relații și iubesc cu pasiune

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie