Bărbații născuți în aceste zodii vor fi cei mai buni soți

Când te gândești la persoana cu care te vei căsători, atenția ta se poate îndrepta spre înfățișare, iubire și compatibilitate. Dar te-ai gândit vreodată să iei în considerare astrologia și semnele zodiacale?

Bărbații născuți în aceste zodii vor fi cei mai buni soți

Berbec

Un Berbec adevărat nu fuge niciodată de responsabilități. În calitate de soț, este omul ideal de care ai nevoie lângă tine, dacă ești genul de persoană care are visuri și aspirații mărețe.

Este o persoană foarte energică, ceea ce îl face să fie un partener ideal pentru femeile ambițioase și pasionate de aventură. În căsnicie, Berbecul va căuta în permanență să își exprime aprecierea față de partener. Bărbatul Berbec crede că o căsătorie fericită se bazează pe admirație și respect reciproc.

Capricorn

Capricornul nu se grăbește să se gândească la căsătorie. Deși își dorește să facă acest pas, la un moment dat, este concentrat în principal pe propria-i persoană, își dorește să se dezvolte pe plan profesional și să fie cât mai stabil din punct de vedere financiar.

Asta înseamnă că atunci când ia hotărârea să se căsătorească poți fi sigură că are o situație financiară care vă va permite să trăiți bine pentru tot restul viețîi. Deși nu o arată întotdeauna, Capricornul este o persoană afectuoasă, care este în căutarea unui partener care să îi ofere multă dragoste și mult sprijin.

Pești

Peștii își doresc în permanență să își găsească aleasa, ceea ce i-ar putea face să fie niște soți buni, teoretic. În realitate însă, ei nu reușesc să gestioneze foarte bine dezamăgirile pe care le-au suferit în relațiile trecute. Dacă este scos din zona lui de confort, acesta poate recurge la comportamente extreme, ajungând până în punctul în care să își mintă și să își însele partenerul.

Este important că partenera sa de viață să știe să controleze aceste excese și să îl ajute să facă față momentelor care îl copleșesc. Propriile valori și credințe sunt cele mai importante pentru Pești și nu le vor încalca pentru nimeni și nimic.

Săgetător

Căsătorindu-te cu un Săgetător îți asumi un anumit risc. Săgetatorii se plictisesc foarte repede, în general, urăsc rutina și din acest motiv nu sunt tocmai cei mai buni soți. Sunt persoane aventuriere, care îmbrățișează orice provocare din partea vieții. Când vine vorba despre viața lor personală, bărbații Săgetător sunt foarte pretențioși, iar din acest motiv, au tendința să devină ușor superficiali. Sunt persoane independente și așteaptă același comportament și din partea partenerului.

Pentru că sunt persoane inteligente, au impresia că părerile lor sunt cele mai relevante pentru viața de cuplu și foarte greu acceptă o altă opinie. Cu toate acestea, dacă ești suficient de norocoasă încât să faci un Săgetător să te iubească, el îți va fi devotat în totalitate. Pe de altă parte, s-ar putea să îl îndepărtezi dacă devii dependentă de el.

Scorpion

Una dintre cele mai mari temeri ale Scorpionului este teama de abandon. Scorpionilor le este frică de eșec și dezamăgire și de aceea le este foarte greu să se implice emoțional în relații. Scorpionii sunt niște parteneri posesivi și lipicioși. Deși înțeleg importanța intimității personale, nu suportă gândul să fie singuri, nici măcar o secundă.

Pentru că bărbatul Scorpion să se simtă împlinit într-o relație trebuie să fie asigurat constant de valoarea pe care o are și de cât de apreciat și important este pentru partener. Partea bună este că este foarte implicat în căsnicie și va lupta că aceasta să funcționeze. Din păcate, gelozia și obsesia pentru control sunt defectele care îl împiedică să aibă relații durabile.

Gemeni

Independența și libertatea deplină sunt lucrurile care îl satisfac cel mai mult pe bărbatul din zodia Gemeni. Nu este chiar tipul familist, care investește timp în relația lui și care își pune familia pe primul loc.

Deși este un bărbat fermecător, lipsa lui de interes și sensibilitate îl fac să fie indisponibil din punct de vedere sentimental. Este genul de bărbat care se plictisește foarte ușor, nu este fanul relațiilor de lungă durată și trece foarte repede peste despărțiri. Relația cu un astfel de bărbat este o adevărată aventură care la început îți poate părea amuzantă și dinamică, însă nu vei putea ști niciodată dacă el își dorește ceva mai serios.

Vărsător

Bărbatul Vărsător este cel mai nepotrivit soț din întreg sistemul zodiacal. El nu este deloc de acord cu ideea de căsătorie, pe care o găsește inutilă. Devotamentul este un concept care nu îi este deloc cunoscut. Preferă să își păstreze libertatea de a socializa și flirta oricând și cu oricine își dorește.

Bărbatul Vărsător sare cu lejeritate dintr-o relație în alta și își rănește partenerii fără să ezite. Ideea de a fi legat pe viață de o anumită persoană îl sperie, ceea ce îl face incompatibil cu ideea de căsătorie.

Citește și:
Cele mai atrăgătoare zodii din punct de vedere fizic – Nu poți să reziști în fața lor!

Text: Preda Madalina
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie